FC Midtjylland U/17 jagter revanche

FCM-U/17 tog i forgangne weekend hul på ligaæsonen med et 2-0 nederlag til Esbjerg.

På lørdag skal FCM-U/17 forsøge at revanchere holdets nederlag fra første runde. Jagten på at komme tilbage på sporet finder sted på Køge Stadion, hvor HB Køge har venter.

I den forgangne sæson spillede FCM-U/17 3-3 i Køge, mens de hjemme vandt 1-0, og generelt har de to hold for vane at spille tætte og målrige kampe. Cheftertræner for FCM-U/17, Svend Graversen, har stot respekt for sjællænderne, der indledte sæsonen med en 2-2 kamp mod Viborg.

– HB Køge er en modstander vi ofte har det lidt svært mod, uden at jeg kan sige præcis hvorfor. De er dygtige til at bygge et hold op over tid, så de til sidst står med et stærkt kollektiv. På det punkt vil de også være længere fremme med end os, der fortsat er ved at inkorporere de nye spillere på holdet, fortæller FCM’s cheftræner til fcm.dk.

Opgøret fløjtes i gang lørdag kl. 12.00.

In this article