FC Nordsjælland U/19 får ung ghaneser på holdet

18-årige Abdul Mumin har tirsdag skrevet under på en kontrakt med FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland har tirsdag offentliggjort, at man har hentet den 18-årige ghaneser Abdul Mumin til klubben. Muligvis ikke et navn der ringer hos de fleste. Det skyldes, at Mumin har gået på Right to Dream-akademiet i Ghana, som FC Nordsjælland i foråret offentliggjorde et samarbejde med.

– Det er en stor mulighed for mig for at præstere. Det er en god klub med masser af gode mennesker, som kan støtte mig og sikre, at jeg præsterer på best mulig måde, siger Abdul Mumin til akademiets hjemmeside og fortsætter:

– Jeg ved, at jeg skal arbejde hårdt og så må tiden komme, hvor jeg bliver en del af førsteholdet. Det vil tage noget tid, før jeg kommer helt på plads i FC Nordsjælland.

I første omgang skal forsvarsspilleren spiller på klubbens U/19-ligahold, hvor han skal vende sig til klubbens spillestil og de nye omgivelser. Holdet er dog ikke et helt nyt bekendtskab for Mumin. Han var i marts måned på besøg i FC Nordsjælland hvor han trænede med U/19-ligaholdet og deltog i en træningskamp mellem FC Nordsjællands reservehold og Brøndby IFs ditto.

In this article