FCNs U/19-træner roser kyniske dødbolde

FC Nordsjællands U/19-træner, Morten Karlsen, roser holdets kynisme på dødbolde, som de scorede på to af, da de besejrede Randers Freja med 1-2 på udebane.

FC Nordsjællands U/19-tropper mødte i lørdags Randers Freja, og her ville de gerne have et lidt bedre udfald end den foregående kamp, hvor de tabte til Esbjerg på hjemmebane.

Og på rette spor kom de.

Efter to minutter fik de et hjørnespark, som Martin Frese placerede i hovedet på Jakob Johansson, der ekspederede bolden i nettet. I kampens 24. minut skulle samme episode gentage sig – denne gang med Abdul Mumin som målscorer. Randers Freja reducerede midt i anden halvleg, men FCN formåede at holde målscoren på 1-2, og fik derved deres første sejr i sæsonen på kontoen.

Det glædede naturligvis FCNs U/19-træner, Morten Karlsen, der roste holdets kynisme på de to hjørnespark, men følte at holdet manglede bedre spil henover kampen som helhed.

– Det var dejligt og vigtigt, at vi fik de tre point og kom på tavlen. Generelt var det en fin præstation, selv om den ikke var prangende. Vi viser farlighed og scorer på to dødbolde, men vi skaber ikke vanvittigt mange målchancer i løbet af kampen. Spillet skal blive bedre, forklarer FCNs U/19-træner, Morten Karlsen, til klubbens officielle hjemmeside, fcn.dk, kort efter kampen.

Næste kamp for FCN er den 30. august klokken 18, hvor man møder Skævinge på Baunehøj Stadion, inden man den 4. september spiller en træningskamp mod Færøernes U/19-landshold. Sidstnævnte kamp finder sted på bane 3 på FC Nordsjællands træningsanlæg, og spilles klokken 11:30.

In this article