Grønning og Christensen i AaB-trup der møder OB

 Logo

Når AaB, hjemme, tager imod OB, så er det med både Sebastian Grønning og Magnus Christensen i truppen. Denne gang er der ikke blevet plads til Rasmus Thellufsen.

Den sidste kamp i denne runde af Alka Superligaen spilles i Aalborg, hvor OB gæster de nordjyske værter. Med sig i truppen har AaB både Sebastian Grønning, 19, og Magnus Christensen, 18. Magnus Christensen var fra starten af Randers-kampen på bænken, men kom senere på banen, imens at Grønning har fået spilletid i samtlige af AaB´s kampe i denne sæson indtil videre. Til gengæld er der ikke blevet plads til Rasmus Thellufsen, som ellers har siddet på bænken i de to første kampe mod henholdsvis AC Horsens og senest mod Randers FC.

AaB-holdet er igang med en lettere genopbygning efter at have sagt farvel til flere profiler henover sommeren, flere af dem netop til aftenens modstander fra OB, så der er lagt op til en spændende kamp med flere intense dueller. Derfor hentede man tidligere på sæsonen seks ungdomsspillere op i førsteholdstruppen og to af dem har allerede været på banen, hvilket indikerer hvor ungdomsudviklingen i AaB Fodbold er på vej hen – og det er heldigvis i den rigtige retning, hvis man kigger på fremtiden, hvor nogle af disse, gerne skulle være at finde, igen, i Superliga-trupperne.

Om Sebastian Grønning og Magnus Christensen kommer på banen, eller bedst af alt starter derpå, har træner Lars Søndergaard endnu ikke løftet sløret for. I hvert fald, efter de to første runder, har de to ovennævnte begge været på banen, hvilket vi alle gerne vil se endnu en gang. Kampen skydes igang kl. 19.00.

In this article