Gustav Mogensen sænkede OB U/17

Med to scoringer blev førsteårsspilleren, Gustav Mogensen den helt store oplevelse, da AGF lørdag eftermiddag besejrede OB med 2-0 i U/17 Ligaen.

U/17: AGF 2-0 OB
1-0: Gustav Mogensen(20.)
2-0: Gustav Mogensen (65.)

2-1-nederlaget til Silkeborg var helt sikkert ikke den sæsondebut, AGFs nye træner, Morten Mølkjær havde ønsket sig. Lørdag eftermiddag var der dømt revanche mod OB, for hvem opgøret var sæsonens første.

Fynboernes U/17-mandskab har over sommeren forstærket sig med angriberen Lucas Møller Jensen fra Vejle og målmand Hans Christian Bernat fra FC Nordsjælland. Sidstnævnte skulle vise sig at få en uheldig hovedrolle i opgøret mod AGF.

OB startede kampen bedst. Boldomgangen var god og indstillingen fejlede bestemt heller ikke noget. Men mål ændrer fodboldkampe, hedder det populært på fodboldsprog, og da hjemmeholdets Gustav Mogensen efter 20 minutter dirigerede en frisparksbold i mål, ændrede det slagets gang.

Århusianerne fik pludselig medvind, og OB’s gode start blev en saga blot. Spillet flød ikke som i kampens begyndelse, men De Stribede fik alligevel skabt et fornuftligt antal chancer, som en velspillende Daniel Gadegaard Andersen i AGF-målet dog klarede. 1-0 var stillingen ved pausen.

Ligesom i første halvleg kom øboerne ud af omklædningsrummet som lyn og torden og lagde et stort pres på hjemmeholdets spillere.

Der var chancer i begge ender, men tilskuerne måtte vente til det 65. minut på kampens anden scoring. Den tilfaldt AGF efter en lidt bizar situation, hvor fynboernes keeper, Hans Christian Bernat, egentlig bare skulle sparke bolden ud af kommunen, men endte med at tabe den for fødderne af ivrige Valdemar Sadrifar, som fandt Gustav Mogensen, der nemt kunne score sit andet mål i kampen og gøre det 2-0.

Målet lukkede reelt kampen. Fynboerne fightede det bedste, de havde lært, men lørdag eftermiddag var det ikke tilstrækkeligt, og det sluttede med en 2-0-sejr til AGF.

In this article