Kallesøe glad for startplads

Mikkel Kallesøe er ganske tilfreds for tiden, hvor det er blevet til tre startpladser i streg for Randers FC i Superligaen.

Efter 12 indhop i sidste sæson øjner Mikkel Kallesøe mere spilletid i denne sæson. Det er allerede blevet til et enkelt indhop og hele tre startpladser i Superligaen i de første fem runder for den unge kantspiller, hvilket naturligvis glæder ham.

– Det har selvfølgelig været rigtig fedt at starte inde i tre kampe. Det er jo det, man gerne vil som fodboldspiller – at få nogle kampe fra start, særligt når man er så ung, som jeg er. Det giver noget mere selvtillid, siger Mikkel Kallesøe til Randers FC TV.

Den 19-årige Randers-spiller har allerede spillet flere minutter i denne sæson, end hvad han gjorde hele sidste sæson, og det skyldes muligvis et trænerskifte.

– Sidste år med Colin fik jeg nogle indhop, men jeg fik ikke en eneste start, så det er dejligt at komme til at starte inde. Han (Randers-træner Olafur Kristjansson, red.) viser de unge tillid, hvis de gør det godt, siger den unge kantspiller.

Kallesøe kan få chancen igen, når Randers fredag aften gæster Farum og FC Nordsjælland.

In this article