Kallesøe i form: Veksler gode præstationer til mål

Embed from Getty Images

Mikkel Kallesøe, 19, kom på tavlen i aftenens opgør imod FC Nordsjælland, som for kort tid siden sluttede 1-1.

Randers FC kunne have afgjort kampen, men et brændt straffespark endte med at koste kronjyderne de tre point. Til gengæld kan de glæde sig over at Mikkel Kallesøe ikke blot har fundet formen frem, men også nu målformen. For efter 18 minutter gjorde han nemlig det til 1-0.

Men selvom at Kallesøe gjorde det fine forarbejde med et fornemt langskud, som jo endte i kassen, så skulle den tidligere Manchester City-spiller Godsway Donyoh alligevel udligne i midten af anden halvleg.

Kort efter FC Nordsjælland-udligningen fik Randers FC tilkendt et straffespark, som Viktor Lundberg skulle tage sig af. Og da han brændte kampens største chance, endte kampen med en remis – 1-1 i Farum.

FC Nordsjælland ligger med det uafgjorte resultat stadigvæk udenfor top seks, imens at Randers FC fortsat er indenfor den nye og splittende grænse på en fjerdeplads.

In this article