Kasper Dolberg jagter ny succes med Ajax

Embed from Getty Images

Kasper Dolberg er endnu en gang i aktion for Ajax Amsterdam, idet de spiller returkamp i Grækenland mod PAOK – den 18-årige angriber startede igen på banen.

I sidste uge fik Kasper Dolberg, 18, sig en drømmedebut da han startede på banen mod PAOK og takkede træner Bosz med en kanon af et langskud der sikrede Ajax et acceptabelt 1-1-resultat.

Igen i aften, onsdag, jagter han ny succes med Ajax-mandskabet når de drager til Grækenland for at forsøge at sikre avancement i Champions League-kvalifikationen. Som nævnt endte den første kamp á to med en remis og igen i aften spiller de to mandskaber en skæbnenskamp.

Kasper Dolberg er på banen for Ajax Amsterdam, men om det igen bliver til mål er stadigvæk usikkert, men chancen er der selvfølgelig stadig, når man spiller den forreste angriber i den hollandske klubs 3-4-3-system. To mål vil sende Dolberg og co. videre med mindre at grækerne scorer en gang mere end det hollandske hold.

In this article