Lyngby-spillere roser turneringen efter dramatisk Brøndby Elite Cup-semifinale

Det var nogle glade Lyngby-spillere, der mødte D’ BOLDs udsendte, efter deres dramatiske semifinalekamp mod de blågule værter fra Brøndby, til Brøndby Elite Cup 2016.

Lyngby Boldklubs U/15-hold mødte i onsdags Brøndby IFs ditto i semifinalen i Brøndby Elite Cup.

Her endte kampen 1-1 i den ordinære spilletid. Holdene måtte derfor ud i en straffesparkskonkurrence, der bød på mange gisninger og afbrændinger. Her formåede Lyngby dog at trække det længste strå, idet de besejrede Brøndbys unge tropper med 7-6 i straffesparkskonkurrencen, der sendte Lyngby videre i finalen.

Det var derfor også nogle glade spillere, der mødte D’ BOLDs udsendte, kort efter kampen.

– Det var en rigtig arbejdssejr, der også viser os, at vi, selv når vi spiller lidt dårligt, så kan vi stadig vinde mod de gode hold, forklarer Oliver Kirkebæk Bloch til dbold.dk.

Spørger man holdkammeraten, Maurits Kjærgaard, skyldes straffesparkssejren også, at man har god erfaring med straffespark i Lyngby-lejren.

– Det føles rigtig godt, fortæller Kjærgaard, og forklarer:

– Jeg tror, det er fordi, vi har haft mange straffesparkskonbkurrencer mod de her hold i de turneringer her, så det er lidt noget vi er blevet vant til.

Og Bloch, der også fik spilletid i finalen mod FC Nordsjælland, er også meget glad for turneringens koncept om lange kampe:

– Jeg kan rigtig godt lide konceptet om at man spiller én lang kamp om dagen, fremfor flere korte kampe på en dag, hvor man egentligt ikke rigtig får lige så meget ud af kampen, afslutter Bloch.

FC Nordsjælland besejrede Lyngby i finalen, der blev spillet onsdag formiddag klokken 10:35, med hele 4-0 i den ordinære spilletid, i en kamp, der blev spillet på opvisningsbanen, bane 2, og er dermed vindere af U/15-puljen for turneringen.

In this article