Midtjylland klarede sig videre i EL-kvalen

Både Rasmus ‘NK’ Nissen og Mikkel Duelund var med, da Midtjylland sled sig videre i Europa League-kvalen.

Før dagens opgør mod ungarske Videoton FC havde FC Midtjylland gode kort på hånden, da de allerede var foran 1-0 efter det modsatte opgør i sidste uge. Men let skulle det ikke blive.

Midtjyderne havde 19-årige Rasmus ‘NK’ Nissen på højreback fra start i den kamp, hvor Ulvene på forhånd var udnævnt som favoritter.

Efter en første halvleg uden mål så det fint ud for hjemmeholdet, som godt kunne nøjes med 0-0.

Efter 75 minutter gjorde ungarerne det onde mod Midtjylland, da de bragte sig foran 1-0 og gjorde det til 1-1 i det samlede regnskab. Kort inden scoringen var Mikkel Duelund også blevet bragt i spil for midtjyderne, men kunne dog ikke gøre noget ved scoringen.

1-0 blev det, og derfor gik kampen i forlænget spilletid. Her klarede sidste sæsons bronzevinderne sig heldigvis bedst og fik udlignet til 1-1. Stillingen var stadig 1-1 efter de 120 minutter og derfor fik Midtjylland altså afværget katastrofen og gik videre samlet 2-1.

Rasmus ‘NK’ Nissen spillede altså hele kampen, mens Mikkel Duelund fik godt og vel 50 minutter. Alexander Munksgaard, Kristian Riis og Mads Døhr Thychosen så alle 120 minutter fra bænken.