Ni U/19-spillere i Lyngby-trup til træningskamp mod HSV

Lyngby-cheftræner, David Nielsen, har valgt at tage hele ni U/19-spillere med til aftenens træningskamp mod Hamburger SV.

Selvom Lyngby Boldklubs ALKA Superliga-mandskab er i fuld gang med sæsonen, hvor De Kongeblå i øjeblikket indtager femtepladsen i Danmarks bedste fodboldrække, har David Nielsen og co. alligevel tid til at teste formen i en træningskamp ude mod den tyske storklub, Hamburger SV.

Cheftræner David Nielsen tager dog en smule højde for det pressede program ved at lade flere førsteholdsspillere blive i Danmark, og han har som erstatning udtaget hele ni U/19-spillere til mødet med tyskerne. Således er Adnan Curovic, Kevin Tshiembe, Marcus Backmann, Oliver Kjærgaard, Valdemar Clem, Simon Vollesen, Gustav Marcussen, Lorent Callaku, Troels Nielsen alle at finde i den kongeblå trup til træningskampen, der spilles denne mandag aften kl. 18.30 på Stadion Nubiskrug i Rendsburg.

Værd at bide mærke i er, at Hamborg-klubben endnu ikke har taget hul på denne sæsons betydende kampe, men med blot en uge til HSV’s indtræden i pokalturneringen er det ikke usandsynligt, at Lyngby-spillerne kan rende ind i flere af de tunge, tyske drenge, såsom målmanden, Rene Adler, den schweiziske forsvarsspiller med fortid i Arsenal, Johan Djourou, og den tidligere Tottenham-spilfordeler, Lewis Holtby – alle store profiler, der altså skal finpudse formen mod danskerne. Det er dermed også noget af en scene, som Lyngbys ni U/19-spillere får til at vise sig frem for David Nielsen og forhåbentlig spille sig tættere på flere optrædener i ALKA Superligaen.

Lyngby spiller næste kamp i ALKA Superligaen, når et af de andre oprykkerhold, AC Horsens, fredag tager imod sjællænderne.

In this article