Nissen og Dolberg begge på landsholdet

Skærmbillede 2016-08-19 kl. 19.34.32

U/21-landsholdet er blevet offentliggjort, og to af de spiller som har imponeret mest, Kasper Dolberg (Ajax) og Rasmus Nissen (FCM) er selvfølgelig med. 

Rasmus Nissen, 19, og Kasper Dolberg, 18, er begge blevet udtaget til U/21-landsholdet der i starten af september møder Wales og Rumænien. Begge kan komme på banen for første gang i deres U/21-landsholdskarriere.

Begge to har imponeret og præsteret stort i det seneste stykke tid, blandt andet har Dolberg for nyligt scoret to gange i Æresdivisionen, samt at Rasmus Nissen har været fast mand for FC Midtjylland i det sidste halve år.

Om Nissen og Dolberg kan holde deres høje niveau, nu også på landsholdet, må vi vente med at se, men i hvert fald med de mange talentfulde spilere, burde de danske drenge kunne levere et par gode resultater i de kommende uger.

Resten af U/21-landsholdet fremgår af listen ovenover.

 

In this article