OB U19: Det ser godt ud

Logo

OB åbner i weekenden U19 Ligaen i en kamp imod AGF U/19. Og i hvert fald ifølge træner Kim Engstrøm, ser holdet skarpe ud.

Træner Kim Engstrøm har masser af ros tilovers for hans mandskab, OB U/19, som i weekenden åbner sæsonen med en kamp mod AGF. Også selvom at truppen er blevet en seks eller syv ansigter nyere, mener han stadigvæk at truppen har potentiale til at nå top seks i denne sæson, efter en skuffende niendeplads i den seneste.

OB U/19 har været på træningslejr i Vildbjerg plus en tur til Holland, hvor holdet har klaret sig godt – specielt i Vildbjerg hvor man har spillet to succesfulde kampe. De gode resultater er muligvis begyndelsen på en god periode for det fynske hold, som nævnt ovenover har rykket en del rundt i truppen frem mod denne kommende sæson.

Selvom at fynboerne har fået en meget fornuftig opstart op til denne 2016/17-sæson, så bliver det langt fra en walk-over imod aarhusianske AGF.

– Vi skal ramme samme niveau, som vi har spillet med i turneringen i Holland. Der så vi meget stærke ud defensivt. Jeg synes, at vi har fået en god balance, og vi giver ikke mange chancer væk. De har måske en fordel i forhold til os, men omvendt synes jeg egentlig, at vi ser skarpe ud. Så jeg har da en forventning om, at vi med vores spil kan hive tre point hjem, siger træner Engstrøm til ob.dk

OB begynder missionen om en bedre ligaplacering imorgen lørdag.

In this article