Se her, Oddset: Her er Danmarks fodboldlandshold anno 2025

Vi giver Oddset lidt modspil på deres meget udlandsprægede danske fodboldlandshold anno 2025. 

Fremtiden kan være svær at spå om, men alligevel prøver mange at gøre netop dette. Mange lægger også planer – en af dem er Lars Løkke Rasmussen, der mandag præsenterede en politisk 2025-plan for den danske befolkning.

I selvsamme forbindelse præsenterede Oddset deres bud på det danske fodboldlandshold anno 2025. Buddet bestod dog af 11 spillere, der tilsammen udgjorde en gennemsnitsalder på cirka 30 år, samt af spillere der i øjeblikket udelukkende begår sig, hvis man altså lige ser bort fra Frederik Rønnow i målet. Holdet indeholder altså ingen talenter fra de danske U-rækker, og det synes vi på D’ BOLD ikke var helt fair. Danske fodboldklubber gør et stort stykke arbejde for de unge spillere, og det resulterer også i, at vi har flere spændende spillere på vej op i rækkerne, som om inden for en årrække kan gøre sig gældende på det danske A-landshold. Derfor hopper vi på spåvognen, og giver her vores bud på Danmarks startopstilling om ni år – plus de øvrige 12 reserver og boblerne dertil.

Vi tager naturligvis vores forbehold for, at meget kan ske på ni år, og at flere af de spillere, der i øjeblikket gør sig som ungdomsspillere, kan miste lysten til at spille fodbold, blive skadet eller lignende, der gør at de stopper med at spille fodbold inden 2025. Her på redaktionen har vi den dybeste respekt for spillere, der tager, hvad der kan være, den sværeste beslutning i deres liv, ved at stoppe med sporten, de elsker så meget. Ligeledes er der et stort hul med spillere født i 2001 eller derefter, som med garanti kommer til at blomstre og blive landsholdsaktuelle. Disse kender kun meget få til endnu, hvis nogen, og derfor indgår der meget få 01’ere eller yngre. Et skud i tågen er, at der vil indgå cirka fem spillere fra årgang 01 eller derefter i 2025.

Her er dog først Oddsets bud på det danske fodboldlandshold anno 2025:

Foto: Oddset - Danske Spil (Facebook)
Foto: Oddset – Danske Spil (Facebook)

4-3-3: Frederik Rønnow (33) – Frederik Sørensen (33), Jacob Rasmussen (28), Andreas Christensen (29), Riza Durmisi (33) – Andrew Hjulsager (30), Lasse Vigen (31), Pierre-Emile Højbjerg (30) – Pione Sisto (30), Kasper Dolberg (28), Jacob Bruun (27)
Gennemsnitsalder: 30

Her følger D’ BOLD’s bud på det danske fodboldlandshold anno 2025 (samlet trup, 23 spillere inklusiv syv boblere):

Målmænd:

 • Frederik Rønnow, 33 (Brøndby IF)
 • Daniel Iversen, 28 (Leicester City)
 • Jeppe Højbjerg, 30 (Esbjerg fB)

Forsvarere:

 • Joachim Andersen, 29 (Twente)
 • Andreas Christensen, 29 (Chelsea, udlejet til Gladbach)
 • Jannik Vestergaard, 33 (Gladbach)
 • Rasmus Nissen, 28 (FC Midtjylland)
 • Frederik Nørrestrand, 24 (Brøndby)
 • Anton Hendriksen, 25 (Brøndby)

Midtbane:

 • Jacob Bruun Larsen, 27 (Dortmund)
 • Lasse Vigen, 31 (Fulham)
 • Pierre-Emile Højbjerg, 30 (Southampton)
 • Julius Eskesen, 25 (OB)
 • Mikkel Duelund, 28 (FC Midtjylland)
 • Christian Tue, 26 (FC Midtjylland)
 • Christian Eriksen, 33 (Tottenham)
 • Mark Brink, 27 (Esbjerg fB)

Angribere:

 • Pione Sisto, 30 (Celta de Vigo)
 • Nicklas Strunck Jacobsen, 27 (FC Nordsjælland)
 • Yussuf Poulsen, 31 (RB Leipzig)
 • Nikolai Laursen, 27 (PSV Eindhoven)
 • Jonas Wind, 26 (FC København
 • Kasper Dolberg, 28 (Ajax Amsterdam)

Boblere: Jens Odgaard, 26 (Lyngby), Benjamin Hvidt, 25 (AGF), Asger Sørensen, 29 (RB Salzburg), Muamer Brajanac, 24 (Brøndby IF), Nicklas Røjkjær, 27 (FC København), Mathias Bonde, 27 (FC København), Jeppe Okkels, 26 (Silkeborg)

Startopstilling herudfra:

Skærmbillede (285)

3-5-2: Frederik Rønnow (33) – Anton Hendriksen (25), Andreas Christensen (29), Joachim Andersen (29) – Jacob Bruun (27), Christian Tue (25), Pierre-Emile Højbjerg (30), Julius Eskesen (25), Pione Sisto (30) – Jonas Wind (26), Kasper Dolberg (28)
Gennemsnitsalder: 28

 

 

In this article