Silkeborg kom godt fra start i U/17 Ligaen

I en jævnbyrdig forårspremiere kom AGF foran med 1-0, men på en fremragende slutspurt kom talenterne fra Søholt tilbage i kampen og vandt med 2-1.

U/17: Silkeborg 2-1 AGF
0-1: Gustav Mogensen (11.)
1-1:Stefan Stojilkovic (70.)
2-1: Sebastian Jørgensen (75.)

Endelig! Lørdag d. 13. august var U/17 Ligaen endelig tilbage. Spillere og trænere havde glædet sig hele sommeren til at der nu skulle spilles om betydningspoint point.

Glæden har ikke mindst i Silkeborg været stor. Lørdag skulle flere af klubbens talenthold i kamp, og i den anledning havde klubben stablet en særlig talentevent på benene, hvor der blev solgt mad og drikke og appelleret til, at man brugte sin lørdag i ungdomsfodboldens tegn – fedt tiltag!

De fremmødte silkeborggenserne, som var til stede til rødklædtes U/17-kamp mod AGF, var vidne til en første halvleg med østjyderne i teten. Århusianerne skabte mange chancer og var en stor mundfuld for Jesper Mikkelsens drenge. Efter de første 40 minutter var AGF da også foran med 1-0, efter at Gustav Mogensen i det 11. minut havde bragt ’De Hvie’ foran.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet. AGF tillod på intet tidspunkt Silkeborg ro på bolden, og derfor havde værterne svært ved at få pasningsspillet til at flyde. Til gengæld udviste hjemmeholdet god energi og masser af gåpåmod, og i det 70. minut bar det hårde arbejde frugt, da Stefan Stojilkovic udnyttede Bo Balders glimrende indlæg og bragte balance i regnskabet.

Efter udligningen mistede århusianerne troen på egne evner og blev en smule nervøse. Presspillet blev desuden langt mere passivt, og det slog Silkeborg med få minutter tilbage på stadionuret kapital af. Sebastian Jørgensen tog et par træk ind i banen, inden han på smukkeste vis passerede Daniel Gadegaard i AGF-målet – 2-1!

I de absolut døende sekunder af opgøret havde gæsterne mulighed for at udligne værternes føring, men løbet var kørt og Silkeborg vandt sæsonpremieren med 2-1.