Tre U/19’ere på tavlen i SIF’s reservesejr over Horsens

I Reserveligaen fik AC Horsens sig en snitter med et vaskeægte tennis-æg og blev sendt hjem fra Silkeborg med et 0-6-nederlag i et opgør, hvor flere af hjemmeholdets ungdomsspillere gjorde sig bemærket.

Ungdomsspillere involveret: Mikkel Koustrup (SIF), Jeppe Gertsen (SIF), Mads Emil Madsen (SIF), Jeppe Okkels (SIF), Morten Pedersen (SIF), Andreas Friis (SIF), Rasmus Lysdal (SIF), Marcus Boberg (ACH), Martin Holm (ACH), Mads Bech (ACH), Nikolaj Dohn (ACH), Kristian Skovbjerg (ACH)

Silkeborg IF – AC Horsens 6-0

1-0 Emil Lyng (9.)
2-0 Mads Emil Madsen (42.)
3-0 Morten Pedersen (44.)
4-0 Andreas Albers (47.)
5-0 Lasse Møberg (79.)
6-0 Rasmus Lysdal (83.)

 

Efter en stor chance til AC Horsens i kampens indledning satte de rødblusede silkeborgensere sig tungt på opgøret fra kampens første scoring, som faldt allerede i det niende spilleminut, da Emil Lyng blev fri i feltet efter Morten Pedersens frispark. Lige som det så ud til, at hjemmeholdets spilovertag ikke gav yderligere udbytte i første halvleg, sendte først én U/19-spiller, Mads Emil Madsen, og kort efter en anden i form af Morten Pedersen bolden i kassen umiddelbart før pausen – og så var 1-0 blevet til 3-0.

To minutter inde i opgørets anden halvleg sparkede SIF-angriberen, Andreas Albers, så 3-0-scoringen i nettet efter et indlæg, og umiddelbart efter at Horsens’ Mathias Nielsen i det 79. spilleminut modtog sit andet gule kort, blev det både 5-0 og 6-0, da unge Rasmus Lysdal fuldendte tenniscifrene.

Med det klare resultat har Silkeborg nu 3 point efter to kampe i Reserveligaens Pulje 3, mens Den Gule Fare fra Horsens blot er noteret for et enkelt point for tre kampe.

In this article