Skarphed bag Vejles U/17-sejr mod Lyngby

Lørdag tog Vejle imod De Kongeblå fra Lyngby til begge holds sæsonåbningskamp i U/17 Ligaen. Den kom Vejle dog klart bedst ud af og sejrede med 4-1.

Vejle Boldklub – Lyngby 4-1 (2-0)
11. 1-0 Jakob Kristensen
37. 2-0 Christian Hechmann
60. 3-0 Jakob Kristensen
67. 3-1 Daniel Soidik (straffespark)
70. 4-1 Mark Asp Rasmussen

Både Vejle og Lyngby indledte lørdag denne sæsons U/17 Liga med det indbyrdes møde i Vejle. Selvom gæsterne var meget på bolden, var det hjemmeholdet, der viste størst skarphed og konsekvens. 10 minutter inde i opgøret lykkedes det Vejles Kasper Døhr Tychosen at bryde i gennem i højre. Han fandt Jakob Kristensen centralt, og så blev 1-0-scoringen ellers braget ind. Efterfølgende satte Lyngby sig på kampen, men det forhindrede dog ikke hjemmeholdet i at producere chancer, selvom også gæsterne forsøgte sig. Få minutter før pausen fordoblede Christian Hechmann så Vejle-føringen, da han lagde et hjørnespark i nettet ved bagerste stolpe.

I anden halvleg kom hjemmeholdet mere på bolden, og i den mere dynamiske kamp blev det også 3-0, da Jakob Kristensen omsatte Thais Damgaards oplæg til scoring. Med et kvarter igen tog Lyngbys Daniel Siodik så sagen i egen hånd, og efter et par gode træk blev han nedlagt i feltet. Straffesparket satte han selv ind, men lige som spændingen var ved at vende tilbage til kampen, lukkede U/17 Liga-debutanten, Mark Asp Rasmussen, kampen på vaskeægte Christian Eriksen-manér og sparkede bolden op i krogen direkte på frispark til 4-1.

Seks af de 14 hold i U/17 Ligaen har spillet to kampe. Esbjerg fB er det eneste hold med seks point, men en række hold kan altså spille sig op på siden af vestjyderne, når der lørdag spilles første fulde runde i denne sæsons U/17 Liga.

In this article