SønderjyskE indleder samarbejde med efterskole

SønderjyskE ønsker flere talentfulde unge spillere i U/17-truppen, og de indleder derfor nu et samarbejde med sportsefterskolen SINE. SønderjyskE har allerede spillere i forvejen, som har gået på SINE.

Efterskole bliver mere og mere populært. Især de store sportsefterskoler er attraktive, og det udnytter fodboldklubberne. Klubber som f.eks. Vejle og Silkeborg har allerede samarbejde i gang med efterskoler, og nu følger SønderjyskE efter. SønderjyskE har nemlig indgået et samarbejde med SINE, som er en sportsefterskole i Løgumkloster.

To af SønderjyskEs allerbedste spillere har faktisk gået på SINE. De to spillere er Mikael Uhre og Andreas Oggesen. SønderjyskE håber derfor, at de kan få endnu flere spillere ind fra SINE med det nye talentsamarbejde. Samarbejdet går ud på, at udvalgte fodboldspillere fra SINE skal træne med SønderjyskEs U/17-hold hver torsdag. På sigt skal de udvalgte træne fast med to gange om ugen. SønderjyskE vil samtidig stille trænere til rådighed for at træne fodboldspillerne på SINE.

Sports- og talentchef i Sønderjyske, Hans Jørgen Haysen, udtaler til soenderjyske.dk:

– I SønderjyskE har vi længe søgt efter en efterskole, som vi kan samarbejde med. I vores søgen har vi ledt efter en efterskole med en seriøs tilgang til det boglig, og en efterskole, som kan være med til at løfte den træningsmængde, som vi tror på er nødvendig for at blive Superliga-spiller. Det har naturligvis også været vigtigt for SønderjyskE at finde en efterskole at samarbejde med, som har base i Sønderjylland. Vi er overbeviste om at et samarbejde med SINE på sigt vil være en gevinst for både SønderjyskE og sportsefterskolen SINE.

Forstander på SINE, Peter Bruhn Jepsen, udtaler om samarbejdet:

– Vi har i forvejen et godt samarbejde med SønderjyskEs håndboldafdeling omkring udviklingen af vores største talenter i denne sportsgren, så det er jo naturligt at udvide dette samarbejde. Jeg ser frem til, at vi fremover på SINE kan være med til at udvikle kommende ungdomslandsholdsspilere og Superliga-spillere i et samarbejde med SønderjyskE.

In this article