Stückler vil spille fast på førsteholdet i Brøndby

Embed from Getty Images

Efter masser af spilletid i opstarten, var han i weekenden ikke med i truppen mod AC Horsens, hvilket han var en smule skuffet over.

Trods den hårde konkurrence på angriberpositionerne hos Brøndby IF, har dansk-østrigske en ambition om at spille sig til en plads, fast plads, i det københavnske angreb.

– Træneren kigger den anden vej lige i øjeblikket. Jeg var lidt overrasket over ikke at være i truppen i søndags mod Horsens, men det er trænerens beslutning. Der er hård konkurrence i øjeblikket. Det er om at kæmpe på træningsbanen og så håbe, at der falder noget spilletid af til mig, siger Daniel Stückler til 3point.dk.

Brøndby IF har i truppen, udover Stückler, Teemu Pukki, Marcos Ureña, Kamil Wilczek og nytilkomne Gustaf Nilsson, så det er ikke uden konkurrence at Stücker får pladsen forrest. Den nye Brøndby-træner Alexander Zorninger har roteret en del i starten af hans embede og flere af profilerne er han ikke bange for at spare, hvilket også indikerer til modstanderne, at man kommer med en bred og dygtig trup.

– Min ambition er at komme i startopstillingen. Jeg vil ikke nøjes med minutter her og der. Jeg vil spille fast, siger angriberen.

Brøndbys næste opgave er en vanskelig udekamp mod FC Midtjylland, på søndag.

In this article