Superligaen, runde 7 – Gode match-ups i den bedste danske række

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 21.14.22

Hver tirsdag samler D´BOLD op på de bedste præstationer fra spillerne på 19 år eller yngre i den bedste danske række.

Randers FC 1-0 Silkeborg IF
1-0. Mikkel Kallesøe

Mikkel Kallesøe, 19, har for alvor sat sit præg på Alka Superligaen i denne sæson, indtil videre, og fredag aften gjorde han igen det onde ved en modstander – denne gang Silkeborg IF. I sidste runde scorede den 19-årige offensivspiller også mod FC Nordsjælland, så Kallesøe har virkelig fået blod på tanden. Grundet hans mål, vandt hjemmeholdet med 1-0 i et tæt jysk opgør.

Ubrugte spillere på bænken: Marcus Mølvadgaard, 17 (RFC), Frederik Lauenborg, 19 (RFC), Emil Madsen, 18 (SIF)

Lyngby BK 0-1 FC Nordsjælland
0-1. Marcus Ingvartsen

Benjamin Lund, 19, startede igen inde for gæsterne og vinderholdet FC Nordsjælland, hvor han kunne se sin kaptajn, Marcus Ingvartsen, sikre sejren med et mål sent i første halvleg. David Nielsen, træner for Lyngby BK, prøvede i anden halvleg at svare tilbage på gæsternes offensive fremstød ved at sætte 17-årige Jens Odgaard på banen i stedet for topscorer Jeppe Kjær, men presset var for stort, og han fik ikke udrettet det store mod en, denne gang, skarp defensiv.

Ubrugte spillere på bænken: Ingen

SønderjyskE 1-1 Esbjerg fB
0-1. Bjørn Paulsen
1-1. Mikael Uhre

Bjørn Paulsen var tilbage på sin gamle hjemmebane og mod sit gamle hold, hvor han denne gang kom på tavlen, som han gjorde en del i sin sidste sæson for SønderjyskE for nu godt tre år siden. Der var ingen spillere på 19 år eller yngre som deltog i kampen.

Ubrugte spillere på bænken: Ingen

OB 0-1 AC Horsens
0-1. Hallur Hansson

OB, som mange forventede en topplacering før sæsonen, er kommet knapt så godt fra land som konkurrenterne, grundet dårlige resultater og manglende kreativitet på spillet – især efter man har mistet Rasmus Falk til de forsvarende mestre. Der var ingen spillere på 19 år eller yngre som deltog i kampen.

Ubrugte spillere på bænken: Marcus Bobjerg, 18 (ACH), Mads Bech Sørensen, 17 (ACH).

Brøndby IF 1-1 FC København
0-1. Andrija Pavlovic
1-1. Andrew Hjulsager

Sæsonens første “New-Firm”-derby endte i en remis da manden i form, Andrew Hjulsager, satte en kæp i hjulet for FCK og deres føring fra første halvleg. Der var ingen spillere på 19 år eller yngre som deltog i kampen.

Ubrugte spillere på bænken: Ingen

AaB 2-1 AGF
0-1. Alexander Juel Andersen
1-1. Edison Flores
2-1. Christian Bassogog

Det blev en kamp hvor Oskar Buur, 18, fik sin sæsondebut efter ikke at have været med i tre kampe, men det blev også til et nederlag på 1-2 til hans gæstende aarhusianske holdkammerater, der satte en 1-0-føring over styr i anden halvleg. Hjemmeholdet fik virkelig vist noget af deres kvalitet fra de tidligere ungdomshold da Rasmus Thellufsen, 18, Sebastian Grønning, 18, og Magnus Christensen, 18, alle kom på banen – førstnævnte allerede i første halvleg. Og de mange indskiftninger endte med at give pote for hjemmeholdet, der vandt med 2-1 mod rivalerne fra AGF.

Ubrugte spillere på bænken: Joakim Mæhle, 19 (AaB), Jens Stage, 19 (AGF), Emil Christensen, 19 (AGF)

Viborg FF 0-0 FC Midtjylland

Rafael van der Vaart kunne have fået en drømmedebut med en matchvinder-rolle, men hverken han eller nogle af de andre 22 spillere kunne få bolden i nettet. FC Midtjylland var dog tættest på, i en kamp hvor også de fik vist noget af talentmaterialet frem. Mikkel Duelund, 19, og Rasmus Nissen Kristensen, 19, startede begge på banen for ulvene, imens at Kristian Dirk Riis, 18, kom på banen i anden halvleg.

Ubrugte spillere på bænken: Alexander Munksgaard, 18 (FCM)

 

 

In this article