Talentchef stopper i Vejle

Vejle har ophævet samarbejdet med talentchef Lasse Christensen grundet ændringer i den sportslige organisation.

Vejle har det seneste stykke tid gennemgået en masse større ændringer. Bl.a. ændrer man i den sportslige organisation i klubben og det betyder et farvel til talentchef Lasse Christensen, som har været ansat siden 1. februar 2005.

– Vi har denne sommer valgt at lave en ny organisation omkring sporten. Stillingen som talentchef nedlægges og placeres under sportschefen, mens vi arbejder på at ansætte en A+ træner, så vi lever op til kravene for at være A-licensklub, siger sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Lasse Christensen har gjort et kanon stykke arbejde i de godt og vel 11 år, han har været ansat i Vejle Boldklub, og det skylder vi ham en stor tak for. Han skal anerkendes for, at have været med til at føre mange spillere op i Alka Superligaen og op i klubbens førsteholdstrup. Det har været hans primære opgave, og den er blevet løst.

65-årige Christensen har også af to omgange vikarieret som cheftræner i klubben. Det gjorde han i en periode af 2005 og en periode af 2009.

In this article