TT – U/19 div 16/17 R1 – Sæsonpremiere og mange mål

Skærmbillede (284)
Kilde: dbu.dk

Som noget nyt dækker D’ BOLD nu også U19 divisionen på tætteste hold.

U/19 Divisionen

I weekenden blev den nye sæson skudt i gang i U19 divisionen, og weekenden bød på nogle interessante og spændende opgør, hvor der blev spillet fire kampe.

Næstved – FK Viborg 2-3
0-1: Martin Ebbensgaard
0-2: Alexander Dissing Bøgh
0-3: Mads Kjellerup Andersen
1-3: Gustav Bjergsted Mansø
2-3: Sebastian Gaardhøje

Viborg lagde godt fra land, da det lykkedes de grønblusede at hente en 3-2 sejr i Næstved i et opgør, hvor gæsterne sad på kampen fra start til slut. Viborg kom foran efter pausen, da Martin Ebbensgaard gjorde det til 1-0. Senere blev det også til både 2-0 og 3-0, da først Alexander Dissing Bøgh udbyggede viborgensernes føring, og senere gjorde Mads Kjellerup Andersen det til 3-0. Næstved kom dog tilbage i kampen, da Gustav Bjergsted Mansø reducerede mod kampens slutning. Hjemmeholdet skulle også få reduceret yderligere, da Sebastian Gaardhøje gjorde det til slutresultatet 2-3. Dermed indledte FK Viborg sæsonen på bedste vis, og de indtager derfor andenpladsen i rækken, mens Næstved må tage til takke med niendepladsen.

HB Køge – FC Roskilde 2-4
0-1: Mathias Kisum
1-1: Rafael Mortensen
1-2: Nicklas Lykke Wæde
1-3: Mathias Kisum
2-3: Rafael Mortensen
2-4: Elton Bryde Amisse

På Herfølge Stadion tog HB Køge imod FC Roskilde. Her var gæsterne det stærkeste mandskab. Mathias Kisum gjorde det til 1-0 til gæsterne, men Rafael Mortensen fik hurtigt udlignet. Mathias Kisum var dog ikke færdig, og han blev den helt store helt for Roskilde. Nicklas Lykke Wæde gjorde det til 2-1 for Roskilde, mens Mathias Kisum endnu engang var på pletten til 3-1, inden Rafael Mortensen fik reduceret til 3-2 for hjemmeholdet. Elton Bryde Amisse lukkede til sidst kampen til slutresultatet 4-2. Det resultat sender Roskilde på førstepladsen i rækken, mens HB Køge indleder sæsonen på sidstepladsen.

B.93 – Thisted 2-1
0-1: Martin Krog Nielsen (14)
1-1: Frederik Kofoed Hansen (23)
2-1: Søren Nørgaard (36)

B.93 tog lørdag imod Thisted på hjemmebane, og det opgør slap værterne bedst fra. Det var dog gæsterne, der bragte sig i front, da Martin Krog Nielsen gjorde det til 1-0 efter et kvarters spil. B.93 fik dog hurtigt udlignet og efter 23 minutter gjorde Frederik Kofoed Hansen det til 1-1. Søren Nørgaard sikrede kort før pausen B.93 en vigtig sejr, da han gjorde det til slutresultatet 2-1. Et resultat der gør, at B.93 indtager tredjepladsen, mens Thisted ligger andensidst.

Hvidovre – SønderjyskE 0-1
0-1: Frederik Warming Lundbek

I Hvidovre tørnede Hvidovre sammen med SønderjyskE. Her var gæsterne det stærkeste mandskab. Kampen blev præget af en fysisk kamp, hvor der blev uddelt fem gule kort. Frederik Warming Lundbek blev matchvinder med en scoring for gæsterne, der dermed kunne rejse hjem til Sønderjylland med alle tre point i bagagen og en flot fjerdeplads, mens Hvidovre ligger andensidst.

AC Horsens, AB, HIK og Næsby mangler fortsat at komme i aktion i den nye sæson.

 

 

 

In this article