To overtidsmål fældede Vejle U/19 i offensiv forestilling

Foto: Facebook-siden "AaB U19 Liga"
Foto: Facebook-siden “AaB U19 Liga

Efter en dejlig offensivt spillet fodboldkamp satte AaB U/19 trumf på i overtiden af opgøret mod Vejle U/19 og vekslede 2-2 til 4-2, og dermed sæsonens første sejr.

U/19: AaB 4-2 Vejle BK
1-0 Marco Ramkilde (12, straffe)
1-1 Agon Mucolli (31, straffe)
2-1 Marco Ramkilde (36)
2-2 Agon Mucolli (65)
3-2 Bardhec Bytyqi (91)
4-2 Andreas Bjørnsager Urup (93)

Sidste sæsons U/19-bronzevindere fra AaB tog imod et optimistisk spillende mandskab fra Vejle lørdag eftermiddag i Aalborg. Hjemmeholdet kom ind til kampen med to point efter to gange uafgjort mod henholdsvis Randers Freja og FCK, mens Vejle i forrige weekend kørte Lyngby over med 3-0 i deres sæsonpremiere.

AaB var i favoritrollen til kampen, men kunne allerede efter 12 minutters spil tage lidt af presset væk fra egne skuldre. Den igennem flere sæsoner målfarlige angriber, Marco Ramkilde, åbnede nordjydernes scoringskonto i kampen ved at score fra ellevemeterpletten, efter selv at være blevet nedlagt i straffesparksfeltet.

Vejle kom herefter bedre og bedre med, og da den dobbelte målscorer fra Lyngby-kampen, Agon Mucolli, tog sagen i egen hånd efter en halv times spil, måtte AaB’erne ty til ulovlige midler i feltet for at standse den livligt driblende Mucolli. Det udløste endnu et straffespark, som Mucolli, ligesom Ramkilde gjorde i den anden ende, omsatte til mål.

Balancen på måltavlen holdt dog kun i små fem minutter. Alexander Tved stød godt med op i offensiven, hvor han servicerede Marco Ramkilde med et indlæg. Angriberen kom for anden gang i kampen på måltavlen ved at nå højest op til indlægget, og heade hjemmeholdet foran 2-1 ved pausen.

I starten af anden halvleg kreerede nordjyderne chancer for at udbygge føringen. Alligevel var det igen Agon Mucolli, der udlignede stillingen efter lidt over en times spil. Langskuddet fra Mucolli sejlede hele vejen ind forbi AaB-målmand Markus Iversen til 2-2.

Begge hold havde i den efterfølgende periode af kampen mulighederne for at score et muligt sejrsmål. Det offensive og afvekslende slag fik dog først sin afgørelse i dommerens overtid. AaB’s farlige offensivspiller, Bardhec Bytyqi, afdriblede tre mand inden han lagde bolden op i det lange hjørne til stor glæde for hjemmeholdets spillere, trænere og tilskuere.

Kort efter blev der pustet endnu mere liv i AaB-euforien, da indskiftede Andreas Bjørnsager Urup lukkede kampen til 4-2 med en scoring fra en ripost i feltet.

Sejren var sæsonens første for AaB, og bringer dem op på en pt andenplads i U/19 Ligaen, mens Vejle efter sæsonens første nederlag indtager en placering som nummer fem.

In this article