Træningslejr har bragt Lyngby U/17 på rette kurs

Inden det går løs for Lyngby Boldklubs U/17-hold med kamp mod Vejle d. 20. august i U/17 Ligaen, har De Kongeblå rystet holdet sammen på en træningslejr i Jylland.

Årgang 2001 gør deres indtog i U/17 Ligaen i år, mens 00’erne allerede prøvede kræfter med U/17-fodbold sidste sæson. Nye spillere skal sammenspilles på et fælles hold, og i Lyngby har man valgt at tackle den udfordring ved at arrangere en træningslejr i for klubbens U/17 Liga-hold i Skærbæk.

Træningslejren forløb sig over fire dage mellem d. 31. juli og 3. august.

Lyngby U/17’s cheftræner Christian Sørensen forklarer, at turen selvfølgelig har været brugt i forbindelse med at sammentømre gruppen, men at der også er blevet arbejdet hårdt på træningsbanen inden den nye sæson starter.

– Der giver det noget helt andet at være sammen 24 timer i døgnet i fire dage, så der var helt sikkert et socialt aspekt i at tage af sted, men samtidig var der også et miljømæssigt aspekt i det, fordi det har givet os mulighed for at arbejde intensivt med vores værdier og forventninger til hinanden. Det er vigtigt at have på plads, for det sikrer, at vi hver dag kan præstere til både træning og kamp, forklarer Lyngby-træneren til klubbens hjemmeside om grundlaget for at tage afsted.

På fodboldbanen er der endnu mange ting at arbejde med for de unge Lyngby-spillere, men træningslejren har sendt udviklingen på rette kurs, ifølge Christian Sørensen.

– Jeg synes, vi er langt på de parametre, vi skal være langt på. Formmæssigt kom vi godt tilbage fra ferie, og der har vi nu fået lagt yderligere på og skabt en god base, fordi spillerne har trænet koncentreret og målrettet.

– Vi skal blive endnu stærkere i vores udtryk både offensivt og defensivt, for der er et stykke vej endnu. Allerede her efter træningslejren har både vi i trænerstaben og spillerne dog haft en fornemmelse af, at vi er på vej i den rigtige retning, så det er bare om at arbejde videre med samme vilje og koncentration som hidtil.

Allerede i næste weekend går det løs med de første kampe i den nye sæson af U/17 Ligaen. Lyngby U/17 åbner dog først deres sæson med en udekamp i Vejle d. 20. august.

In this article