TT – SL 16/17 R4 – Målfest i den danske Superliga

Embed from Getty Images

Hver tirsdag samler D´BOLD op på rundens præstationer fra de danske spillere under 19 år. Her er en opsummering af runde 4.

Randers FC 1-0 AC Horsens

Endnu en gang fik Randers FC sig en sejr, denne gang mod oprykkerne fra AC Horsens der for første gang i denne sæson ikke hentede point. For talenternes vedkommende, var der ikke meget fra gæsternes side, imens at hjemmeholdet fra Randers FC bragte to spillere under 19 år. Mikkel Kallesøe, 19, startede igen på banen for Randers FC, og mon ikke at den 19-årige kant burde spille noget mere – i hvert fald er der en god tildens til at Randers FC vinder når han er på banen. Kallesøe blev skiftet ud efter godt 70 minutter. Med ti minutter igen kom Marcus Mölvadgaard, 17, også på banen og var med til at køre sejren i hus. Markus Bobjerg, 18, og Mads Bech Sørensen, 17, kom ikke på banen for AC Horsens. Udover mål, bød kampen også på to røde kort – et til hver – da både Erik Marxen og Mathias Nielsen måtte gå tidligere i bad end planlagt.

Silkeborg IF 0-4 Lyngby BK

Imens at to silkeborgensere, Jakob Fuglsang og Robert Skov, har succes i Rio de Janeiro, går det helt anderledes for byens hold, Silkeborg IF, der efter fire kampe står med et point og uden et eneste mål scoret. Og fredag aften blev det til et nyt mareridt til det jyske hjemmehold, der hjemme på Mascot Park fik sig en lærestreg af et andet oprykkerhold, nemlig Lyngby. 0-4 stod det til gæsterne efter slutfløjt efter en ensidig affære, hvor Lyngby aldrig havde problemer. Træner David Nielsen havde også overskud til at sende Jens Odgaard, 17, på banen, men angriberen fik ikke scoret i kampen. Midt i nedturen, var der også én enkelt optur fordi at Jeppe Okkels, 17, kom på banen i håb om jysk succes. Men den succes som træner Peter Sørensen ledte efter kom bare ikke og Silkeborg taber med 4-0 hjemme til Lyngby.

OB 0-0 Viborg FF

Den fynske traditionsklub OB er endnu ubesejret i den danske Superliga, men dog på en billig baggrund eftersom at klubben står med fire point efter fire kampe – og derved med fire uafgjorte kampe hidtil i sæsonen. Viborg FF derimod er kommet ligeså langsomt igang og efter to nederlag i de første to kampe. Ingen spillere på 19 år eller under deltog i kampen.

FC Nordsjælland 1-2 AaB

Efter en god åbning på sæsonen, blandt andet med en 4-0-sejr imod Viborg FF, er FC Nordsjælland faldet gevaldigt i niveau. Dog skulle Viborg lige igang med sæsonen, men efter en så komfortabel sejr og suveræn åbning, havde man forventet lidt mere. Viktor Tranberg, 19, og Andreas Skovgaard, 19, startede begge på banen for hjemmeholdet, imens at Mathias Rasmussen, 18, tidligt kom på banen, da han erstattede Tobias Mikkelsen efter en halv time. For AaB, startede Magnus Christensen, 18, på banen, da han efter et par solide indhop har spillet sig ind i varmen hos Lars Søndergaard. Både Sebastian Grønning, 19, og Joakim Mæhle, 19, kom på banen i anden halvleg, imens at Morten Rokkedal, 18, for første gang i denne sæson var med på bænken for gæsterne.

SønderjyskE 1-1 FC København

FC København havde inden deres kamp mod sidste sæsons sølvvindere fejet al modstand af banen med den ene storsejr efter den anden. De besøgte i weekenden et SønderjyskE-mandskab med succes i Europa, men også et SønderjyskE-hold, som har startet Superligaen utroligt skuffende, da man inden mødet med mestrene kun stod noteret for ét point. Kampen endte med en pointdeling efter mål fra serbiske Benjamin Verbič og den indskiftede Simon Kroon. Vi fik desværre ikke set nogen talenter i aktion.

FC Midtjylland 3-3 Brøndby IF

En kandidat til årets kamp i Superligaen. Sidste sæsons nummer tre og fire tørnede sammen på MCH-Arene til en helt fantastisk kamp, som bød på endnu et hattrick fra Brøndbys finske angriber, Teemu Pukki, mens hjemmeholdet fik vendt 1-3 til 3-3 inden for kampens sidste fem minutter efter to straffesparksscoringer fra ulvenes kaptajn, Jakob Poulsen. Gæsterne fra vestegnen havde ingen af talenterne med, mens hjemmeholdet fra start havde Mikkel Duelund, 19, som ikke spillede sin bedste kamp og han blev også taget ud efter 55. minutter. Udover Duelund, havde FC Midtjylland nok engang Rasmus Nissen Kristensen, 19, med fra start på højrebacken. Ligesom Duelund, havde spillede han ikke sin bedste kamp. I kampens slutminutter blev Mads Thychosen, 19, indskiftet.

Esbjerg fB 2-2 AGF

En hektisk kamp udspillede sig mandag aften på den jyske vestkyst, da kriseramte Esbjerg tog i mod AGF på Blue Water Arena. Hjemmeholdet havde inden opgøret med århusianerne tabt samtlige kampe i denne sæson med bl.a. tog 4-0 afklapsninger fra Brøndby og FC København. AGF har omvendt lagt positivt ud i denne sæsons Superliga. Traditionsklubben vandt sine første to kampe i denne sæson, og står i alt noteret for syv point efter krydset med Esbjerg. Kampen bød på et rødt kort. Fra anden halvlegs start blev Michael Zacho, 19, sendt på banen.

Selvom at FC København mistede sine første point i denne sæson, er københavnerne stadigvæk alene i spidsen, med to point ned til FC Midtjylland på andenpladsen, der i denne runde leverede noget af et comeback mod Brøndby IF. Runden bød også på Esbjerg, som fik deres første point i sæsonen med 2-2 hjemme imod AGF.

 

 

In this article