TT – SL 16/17 R5 – Talenterne i aktion på ny

Embed from Getty Images

Hver tirsdag blænder D´BOLD op for en ny omgang Talenttid i Alka Superligaens sæson 2016/17. Denne gang samler vi op på præstationerne fra runde 5.

Viborg FF 0-1 Randers FC

Randers FC startede med Mikkel Kallesøe, 19, på banen og igen fortsatte stimen af sejre. Jeg ved ikke om Randers med Kallesøe på banen, er garant for sejre, men indtil videre har kronjyderne ikke tabt hvis den 19-årige fløjspiller er startet på banen. Marcus Mölvadgaard, 17, var på bænken fra kampens start, og kom ikke på banen i løbet af de 90 minutter. Målet stod svenske Viktor Lundberg for.

Lyngby BK 0-0 AGF

Jens Stage, 19, startede på banen for gæsterne i den kamp som skulle vise sig at være den mindst underholdene, idet at der ingen mål kom. Stage har i ugens løb imponeret Glen Riddersholm nok til en startplads, hvilket er et positivt tegn på udviklingen i det aarhusianske. Hjemmeholdet fra Lyngby havde en anden Jens, Jens Odgaard, 17, på bænken igennem hele kampen.

AC Horsens 3-3 Silkeborg IF

Rundens allermest underholdene kamp udspillede sig i Horsens, hvor at Silkeborg – endelig, må man sige – fik hul på bylden og fik scoret hele tre gange. Før kampen havde det midtjyske hold endnu ikke scoret, så det var en forløsning for Peter Sørensen og co. også fordi at man leverede noget af et comeback. Desuden fik Mads Bech Sørensen, 17, sin Superliga-debut, da ha ni anden halvleg blev skiftet ind. Marcus Bobjerg, 18, kom som ventet ikke på banen – en keeperposition, som Nicklas Dannevang, førstevalget i AC Horsens, i øjeblikket holder godt fast i.

FC København 3-1 FC Midtjylland

Det virker kun som at SønderjyskE kan stoppe de forsvarende mestre for tiden, for igen blev endnu en mesterskabs kandidat blæst af banen i det københavnske. Rasmus Nissen, 19, var som sædvanlig med for FC Midtjylland, imens at Kristian Riis, 19, Alexander Munksgaard, 18, og Mikkel Duelund, 19, alle startede på bænken, men ingen af de tre førnævnte reserver kom på banen i løbet af kampen. Med sejren udbygger FC København deres titelforsvar og førsteplads i Alka Superligaen.

OB 3-1 FC Nordsjælland

For en gangs skyld leverede OB et godt resultat, da de havde lagt vanen om de uafgjorte kampe på hylden og i stedet fundet sejrene frem. Men kun en af slagsen, for nu, efter at de søndag sikkert besejrede FC Nordsjælland uden for alvor at være i problemer. Gæsterne stillede op i et meget ungt hold med både Andreas Skovgaard, 19, Benjamin Lund, 19, og den 18-årige nordmand Mathias Rasmussen fra start. Viktor Tranberg, 18, startede på bænken og kom ikke på banen.

Brøndby IF 4-0 SønderjyskE

SønderjyskE ligner ikke et hold der i sidste sæson fik sølv i Alka Superligaen, for søndag blev det til et nyt nederlag – denne gang til Brøndby IF der, modsat sønderjyderne, er kommet forrygende fra start. Ingen spiller på 19 år eller yngre deltog i kampen.

AaB 2-1 Esbjerg fB

Esbjerg fB kom med en god portion selvtillid op til kampen mod AaB, efter at man i sidste uge fightede sig til point imod AGF og vandt med 1-0 i Middelfart i DBU Pokalen, men selvom at selvtilliden var at spore hos esbjergenserne, var det deres nordjyske modstandere der løb med sejren. Både Magnus Christensen, 18, og Sebastian Grønning, 18, kom på banen i slutminutterne, imens at Mark Brink, 18, og Lasse Mikkelsen, 18, sad på den modsatte bænk.

Og så til den ugentlig afrunding. OB fik deres første sejr i sæsonen og er, ligesom AaB, Brøndby IF og FC København, stadig ubesejret i denne sæson. Sidstnævnte har faktisk kun formået at spille en kamp uafgjort hvor de andre kampe alle er endt med sejre. Esbjerg fB er stadigvæk bundproppen i Alka Superligaen, men alligevel føler man at de er på rette vej. Silkeborg IF fik deres andet point i et målorgie af en fodboldkamp da de spillede 3-3 med AC Horsens.

In this article