TT – U/19 Div 16/17 R2 – Tæt runde og mange mål

I den netop overstået weekend blev de sidste kampe i anden runde af U/19 divisionen afviklet, og det blev med nogle målrige opgør.

FK Viborg – HB Køge 1-2
0-1: Fadi Salem
0-2: Rafael Mortensen
1-2: Alexander Dissing Bøgh

Efter en god sæsonstart kom FK Viborg ned på jorden igen, da holdet i lørdags tabte med 2-1 på hjemmebane til HB Køge. Gæsterne kom i front efter 17 minutter, da Fadi Salem gjorde det til 1-0. Kort før pausen øgede Rafael Mortensen Køges føring til 2-1, mens FK Viborg reducerede fik reduceret efter 61 minutter på mål af Alexander Dissing Bøgh. Det var dog ikke nok for viborgenserne, og så kunne Køge rejse hjem med en 2-1 sejr i bagagen.

SønderjyskE – Næstved 2-2
1-0: Alex Vandvig Hersbøll
2-0: Peter Buch Christiansen
2-1: Peter Bro Stenbek
2-2: Sebastian Gaardhøje

Med FK Viborgs nederlag kunne SønderjyskE bringe sig alene i spidsen for U/19 divisionen, men sønderjyderne fik hård modstand fra Næstved, der ikke var kommet til Haderslev for at lide et nederlag. Hjemmeholdet kom dog foran med både 1-0 og 2-0, da først Alex Vandvig Hersbøll bragte værterne i front. Senere øgede Peter Buch Christiansen hjemmeholdet føring, men det var ikke nok. Peter Bro Stenbek fik reduceret til 2-1 for Næstved, og senere fik Sebastian Gaardhøje udlignet til slutresultatet 2-2.

HB Køge – Næstved 0-4
0-1: Frederik Vittenbach
0-2: Ditlev Grønlund
0-3: Gustav Bjergsted Mansø
0-4: Gustav Bjergsted Mansø

Også i denne weekend blev der taget hul på tredje runde, da HB Køge og Næstved begge spillede deres tredjekamp i den nye sæson af U/19 divisionen. Her slap gæsterne klart bedst fra opgøret, og kunne tage en fortjent 4-0 sejr med hjem til Næstved. Frederik Vittenbach bragte gæsterne i front, mens Ditlev Grønlund øgede føringen til 2-0. I anden halvleg lukkede Gustav Bjergsted Mansø kampen med to scoringer, og dermed sluttede det med en komfortabel 4-0 sejr til Næstved, der dermed overtager førstepladsen i U/19 divisionen dog med en kamp mere på tegnebrættet end mange af de andre hold.

B93 – FK Viborg 0-0

B93 havde muligheden for at overtage førstepladsen i U/19 divisionen, hvis holdet kunne slå FK Viborg, men hjemmeholdet måtte nøjes med et uafgjort resultat i en kamp, hvor specielt skarpheden manglede. Undervejs måtte hjemmeholdets Søren Nørgaard modtage et rødt kort, mens gæsternes Jacob Vetter Laursen også måtte en tur i dommerens sorte bog, og det var vist det, som der var at skrive hjem om i denne kamp. Dermed er FK Viborg oppe på fire point, det samme er B93, der dog har en kamp i hånden i forhold til viborgenserne.

AB – HIK 4-2
1-0: Silas Trier
2-0: Mads Kirkegaard
3-0: Mileta Rajovic
3-1: Carl Lange
4-1: Mileta Rajovic
4-2: Omar Mashinesh

I Gladsaxe fik AB en flot sejr over HIK i en kamp, hvor gæsterne specielt lod frustrationerne tale mod slutningen af kampen. Hjemmeholdet kom hurtigt foran med både 1-0 og 2-0. Først ved Silas Trier og senere ved Mads Kirkegaard. Få minutter senere kunne Mileta Rajovic gøre det til 3-0, og så var den kamp allerede lukket efter en halv time. I anden halvleg fik Carl Lange reduceret, men Mileta Rajovic scorede kort tid efter til 4-1. Omar Mashinesh pyntede til sidst på resultatet med sin scoring til 4-2. Gæsterne fra HIK fik undervejs hele syv gule kort plus to røde kort.

Hvidovre – Næsby 6-2
1-0: Lirim Qamill
2-0: Lirim Qamill
2-1: Tobias Larsen
3-1: Marc Rosenmejer
4-1: Jonathan Brockmann Villadsen
4-2: Mikkel Dongsted
5-2: Lirim Qamill
6-2: Mathias Redke Jensen

Rundens mest målrige opgør fandt sted i Hvidovre, hvor hjemmeholdet skulle forsøge at tage sæsonens første sejr mod Næsby. Hjemmeholdet kom flyvende fra start, og allerede efter seks minutters spil var værterne i front med 2-0 på to scoringer af Lirim Qamill. Tobias Larsen fik reduceret for gæsterne, men Marc Rosenmejer og Jonathan Brockmann fik hurtigt gjort det til både 3-1 og 4-1, inden Mikkel Dongsted fik reduceret for gæsterne, men her var det for sent. Til sidst fuldendte Lirim Qamill sit hattrick, mens Mathias Redke Jensen også fik lov at komme på måltavlen.

AC Horsens – Thisted 1-1
1-0: David Müller
1-1: Kasper Yde Hedegaard

AC Horsens måtte på hjemmebane nøjes med 1-1 mod Thisted i en kamp, der mere vil gå i historiebøgerne for en fysisk præget kamp, end den vil gå i historiebøgerne for det flotte polerede fodboldspil. Hjemmeholdet kom i front efter 24 minutter ved David Müller, mens Kasper Yde Hedegaard fik udlignet med et kvarter igen til slutresultatet 1-1.

Med disse resultater er Næstved i spidsen for U/19 divisionen kva en bedre målscore end SønderjyskE og B93. Næstved har dog spillet en kamp mere end både SønderjyskE og B93, og derfor skal man ikke ligge for meget i den nuværende stilling, hvor flere af holdene fortsat mangler at spille sin tredje kamp i U/19 divisionen.

 

 

 

In this article