TT – U/19 Div 16/17 R2 – Tætte opgør

I weekenden blev anden runde af U/19 divisionen skudt i gang, og det var med to tætte opgør.

FK Viborg – HB Køge 1-2
0-1: Fadi Salem
0-2: Rafael Mortensen
1-2: Alexander Dissing Bøgh

Efter en god sæsonstart kom FK Viborg ned på jorden igen, da holdet i lørdags tabte med 2-1 på hjemmebane til HB Køge. Gæsterne kom i front efter 17 minutter, da Fadi Salem gjorde det til 1-0. Kort før pausen øgede Rafael Mortensen Køges føring til 2-1, mens FK Viborg reducerede fik reduceret efter 61 minutter på mål af Alexander Dissing Bøgh. Det var dog ikke nok for viborgenserne, og så kunne Køge rejse hjem med en 2-1 sejr i bagagen.

SønderjyskE – Næstved 2-2
1-0: Alex Vandvig Hersbøll
2-0: Peter Buch Christiansen
2-1: Peter Bro Stenbek
2-2: Sebastian Gaardhøje

Med FK Viborgs nederlag kunne SønderjyskE bringe sig alene i spidsen for U/19 divisionen, men sønderjyderne fik hård modstand fra Næstved, der ikke var kommet til Haderslev for at lide et nederlag. Hjemmeholdet kom dog foran med både 1-0 og 2-0, da først Alex Vandvig Hersbøll bragte værterne i front. Senere øgede Peter Buch Christiansen hjemmeholdet føring, men det var ikke nok. Peter Bro Stenbek fik reduceret til 2-1 for Næstved, og senere fik Sebastian Gaardhøje udlignet til slutresultatet 2-2.

Med SønderjyskEs ene point er holdet nu alene i spidsen for U/19 divisionen, men der mangler fortsat at blive spillet hele fire kampe i den kommende weekend, før anden runde er fuldendt.

 

 

 

 

In this article