Tyrkisk ungdomslandsholdsspiller bag Brøndby U/17-sejr

Ertugrul Teksen blev kampens enlige målscorer, da Brøndby lørdag eftermiddag mødte OB på udebane i U/17 Ligaen.

U/17: OB 0-1 Brøndby
0-1: Ertugrul Teksen (20.)

Solen bagede ned over Odense Atletikstadion og kampens unge aktører, som lørdag ved eftermiddags tid tog hul på sæsonens anden kamp.

OB-træner, Anders Skjoldemose har et luksusproblem på målmandsposten, hvor han råder over to landsholdsmålmænd. Til kampen mod Brøndby måtte U/17-landsholdsholdets Hans Christian Bernat, som i sidste weekend havde en mindre heldig kamp mod AGF, vige pladsen for U/16-landsholdets Andreas Søndergård.. Det er ikke på målmandspositionen, at fynboerne mangler kvalitet.

Og det gør de heller ikke på de resterende positioner, OB, som kom flot fra start i lørdagens dyst. Attituden var god, og viljen til sejr stor, og da øboerne tilmed producerede flere målchancer, begyndte det at dufte af en stor, fynsk eftermiddag.

Brøndby ville dog også lege med, og Frank Hjortebjergs tropper spillede en god første halvleg. Efter 20 minutter lykkedes det også Brøndby at komme foran, da Roni Arabaci tacklede bolden til Ertugrul Teksen, som med en fremragende førsteberøring og knaldhårdt spark passerede Andreas Søndergård i målet.

OB-lejren mente ikke, at de stribede spillere var kommet på plads efter vandpausen, men dommeren godkendte en smule kontroversielt målet og derfor 0-1 ved pausen.

I anden halvleg havde odenseanerne i muligheden for at få point med fra kampen, men effektiviteten manglede, og derfor sluttede det med en kneben 0-1-sejr til Brøndby, som med sejren har maksimum point efter to kampe.

I den anden ende af tabellen finder vi noget skuffende OB, som ellers har opgraderet talentsatsningen og forstærket sig på spillersiden. Det mangler endnu at blive omsat til gode resultater.

In this article