U/18-truppen offentliggjort: Flere spændende navne er med

 

DBU har offentliggjort listen af navne som er med når U/18-landsholdet møde Holland den 1. og den 4. september.

Der er op til flere spillere med Superliga-erfaring på det nyligt offentliggjorte U/18-landshold, der i denne uge har været samlet i Tilst. Blandt andet er der masser af gengangere fra det U/17-landshold, som i sommerens spillede EM. Samtlige spillere er fra årgang 1999, hvilket betyder at ingen på holdet endnu ikke er fyldt 18 år, hvilket er og bliver spændende at følge.

Blandt andre er Jens Odgaard, 17 (Lyngby BK), Mads Bech Sørensen, 17 (AC Horsens) og Lasse Sørensen, 17 (Stoke City FC), med på holdet som senere på året møder Holland i to testkampe. Randers FC´s Marcus Mølvadgaard, 17, som allerede har fået debut på Superliga-plan og AGF´s blot 16-årige Mads Mikkelsen er også at finde blandt de navne som er udtaget.

Generelt er det et meget talentfuldt, ungt og særdeles spændende dansk landshold som møder Holland i to testkampe, hvilket i fremtiden lover godt for dansk fodbold.

Den komplette liste af udtagede spillere fremgår af holdkortet herunder.

Skærmbillede 2016-08-19 kl. 19.06.57

In this article