Unge FCM’ere kan blive udlejet

Qua den mislykkede Europa League-kvalifikation vil unge FCM-spillere ifølge sportsdirektør Claus Steinlein muligvis blive udlejet.

At det ikke lykkedes FC Midtjylland at kvalificere sig til Europa League får formentlig betydning for trupsammensætningen i det midtjyske. Ulvene planlægger at udleje flere unge spillere grundet det færre antal kampe, efteråret nu byder på. Det fortæller sportsdirektør Claus Steinlein til bold.dk.

– At vi ikke er i Europa League gør, at vi har knap så presset et kampprogram, så vi vil forsøge at leje en enkelt eller to af vores unge spillere ud, så vi er sikre på, de får græs under fødderne, fortæller sportsdirektør Claus Steinlein til bold.dk.

– Ellers har vi det hold og den trup, som vi forventer skal spille med i toppen af Superligaen igen.

FC Midtjylland hentede ellers hele ni ungdomsspillere op i førsteholdstruppen forud for denne sæson. Således blev Alexander Munksgaard, Rasmus Nissen Kristensen, Andreas Raahauge, Rasmus Nicolaisen, Kristian Dirks Riis, Gloire Rutinkanga, Jákup Thomsen, Mads Døhr Thychosen og Mikael Anderson hentet op fra U/19 Liga-truppen, men da det nu blot står på kampe i ALKA Superligaen og DBU Pokalen, kan det blive altså stå på udlejning for en eller flere af de unge FCM’ere.

FC Midtjylland gæster søndag Energi Viborg Arena til det altid livlige lokalopgør mod Viborg FF.

In this article