Vejle skriver med Lucas From

Logo

17-årige Lucas From har underskrevet en to-årig aftale med moderklubben Vejle Boldklub.

Lucas From, 17, som i øjeblikket boltrer sig på Vejle Boldklubs U/19-hold, har underskrevet en to-årig kontrakt med klubben, også selvom at der stadigvæk er et par til at han officielt er seniorspiller.

– Jeg er meget tilfreds med at kunne skrive kontrakt med Vejle Boldklub, da det længe har været mit mål, og det jeg har kæmpet for. Derudover føler jeg også, at det er hér, at jeg kan fortsætte min udvikling bedst, siger han.

Også sportschef Steen Thycosen glæder sig over at have sikret sig 17-årige From i fremtiden.

– Vi har i Lucas en spiller, der i den grad kan gøre en forskel. Han har ekstraordinære tekniske færdigheder, og er kølig foran mål. Lucas har tidligere været ramt af skader, men der har vi heldigvis ikke set meget til det sidste år, hvor han i sidste sæson var en markant profil på et U17-hold, der gjorde det glimrende i foråret, siger han til klubbens hjemmeside.

Lucas From er med den nye kontrakt i Vejle Boldklub indtil 2018.

 

 

In this article