Viborg snublede til sidst i Reserveligaopgør mod AGF

Det lignede Viborgs første sejr i det tredje forsøg i denne sæsons Reserveliga, men grundet Michael Zachos overtidsscoring måtte de grønblusede atter nøjes med uafgjort.

Ungdomsspillere involveret: Jacob Vetter (VFF), Nikolaj Leth (VFF), Frederik Mortensen (VFF), Alexander Bøgh (VFF), Kasper Andersen (VFF), Magnus Brøgger (AGF), Jacob Torp (AGF), Oskar Buur (AGF), Emil Christensen (AGF), Nimo Gribenco (AGF), Asger Hausted (AGF), Christian Bech (AGF), Mads Mikkelsen (AGF), Simon Pedersen (AGF), Kasper Lunding (AGF)

Viborg FF – Aarhus GF 1-1
  • 1-0 Stankov (43.)
  • 1-1 Zacho (90+1.)

I en kamp, hvor det var de gæstende århusianere, der sad mest på bolden, var det viborgenserne, der først fik netmaskerne til at blafre i mandagens opgør i Reserveligaens Pulje 3. Hjemmeholdets prøvespiller, Mamadou Soro, fandt en fri Aleksandar Stankov, der satte bolden indenfor målrammen men uden for de hvi’es U/19-keeper, Magnus Brøggers, rækkevidde.

Også i anden halvleg fortsatte kampbilledet med AGF’erne med mest boldbesiddelse, men det til trods blev Sebastian John i Viborg-målet aldrig for alvor udfordret. Den viborgensiske defensiv med blandt andre U/19-spilleren, Jacob Vetter, samt U/17-landsholdsanføreren, Nikolaj Leth, der blev indskiftet i pausen, holdt gæsterne fra muligheder, og det lignede, at der skulle en viborgensisk fejl til, hvis AGF’erne skulle udligne.

I overtiden lykkedes det så endelig for de hvi’e at tilspille sig en reel målchance, da Simon Pedersen lykkedes med at spille Michael Zacho fri efter en erobring højt på banen, og i de døende sekunder svigtede angriberen ikke.

Kampen, hvor hele 14 U/19-spillere var involverede, medfører, at Viborg med endnu et uafgjort resultat spiller sig op på andenpladsen med tre point for tre kampe, mens AGF kommer på tavlen med et point efter en kamp.

In this article