Viborgs U/17-keeper efter udtagelse: Helt vildt dejligt

Viborgs kun 16-årige U/17-keeper Lucas Lund Pedersen er glad efter han er blevet udtaget til pokalkampen mod OKS onsdag aften.

Når Viborg i aften møder Albaniserie-holdet OKS i Odense er det med en ganske ung spiller i truppen. Den kun 16-årige U/17-keeper Lucas Lund Pedersen er nemlig med i bussen til Odense.

Den unge målmand er naturligvis fornøjet over udtagelsen, som han mener er helt fortjent.

– Det er selvfølgelig helt vildt dejligt, at det man går og laver ude på træningsbanen mange timer om ugen, nu belønner sig. Jeg er rigtig glad for, at der bliver holdt øje med mig, men jeg har det også bedst selv, hvis jeg ved, at jeg har gjort mig fortjent til det, og det føler jeg at jeg har denne gang, siger Lucas Lund Pedersen til D’ BOLD.

Keeperen er bestemt ikke kun med for at kigge på – han er klar til kamp, hvis han får chancen.

– Jeg er helt bestemt klar til kampen i aften, hvis noget skulle forhindre vores førstemålmand (Sebastian John i aftenens kamp, red.) i at stå kampen. Jeg glæder mig til at lære en masse og få noget erfaring med i bagagen, siger han.

Selvom han føler sig fortjent til udtagelsen, kom det stadig bag på ham, da han fandt ud af, han skulle med mod OKS.

– Jeg vil ikke sige, at jeg havde forventet det, for jeg ved godt at for overhovedet at være i spil til sådanne kampe, skal man arbejde sindsygt hårdt og målrettet og i fodboldverden, skal man ikke tage noget for givet. Som sagt belønner det sig i sidste ende, hvis man er fokuseret og kæmper røven ud af bukserne både til træning og selvfølgelig også til kamp, slutter han til D’ BOLD.

Kampen spilles kl. 17:30 i dag på OKSon Park i Odense.

In this article