Zjajo til Randers: Vil kæmpe for central rolle

Benjamin Zjajo er, i kølvandet på sit skifte fra Kolding til Randers, ikke i tvivl om sine forventninger for sig selv og for sin nye klub.

14-årige Benjamin Zjajo skiftede for nyligt sin tilværelse i Kolding ud med en anden i det jyske, nemlig i Randers – til de blå hestes U/17-hold.

Efter at have været til prøvetræning hos Brøndby, men hvor et skifte ikke blev aktuelt, blev han i Kolding.

Op til sommeren, fik spilleren tilbud fra blandt andet Vejle Boldklub, men valget faldt på Randers, som han inden skiftet prøvetrænede med af to omgange. Her imponerede han Randers-lejren så meget, at et skifte kom på tale, og den 30. juni 2016 bekræftede spilleren selv skiftet.

Og allerede snart to måneder senere, kan spilleren mærke en forskel.

– Jeg bor ikke med min familie længere, går på en ny skole, og en spiller for en ny klub, begynder den 14-årige midtbanespiller, og fortsætter.

– Her i Randers træner jeg flere gange end i Kolding, og det hjælper mig med at vedligeholde en god udvikling, der også foregår lidt hurtigere end dén i Kolding. Jeg må bare være tålmodig og arbejde stenhårdt og så skal jeg nok snart få min chance og masser af spilletid, fortæller Zjajo til dbold.dk.

Den unge midtbanespiller er også blevet godt modtaget af sine nye holdkammerater, ifølge ham selv.

– Tingene fungerer: Jeg træner hårdt, og udviklingen går den rigtige vej. Alle folk i klubben er meget flinke og imødekommende, forklarer den nye Randers-spiller, og tilføjer:

– I forhold til skolen og mit nye levested går tingene også godt, og jeg vænner mig gradvist til mine nye omgivelser og personer.

Den nye sæson står for dørene, for det unge U/17-hold, og her er spilleren ikke i tvivl om sine forventninger til sin første sæson i klubben, som han er kommet meget godt ind i:

– Jeg har en god kemi med alle spillerne på holdet. Vi snakker godt og har det rigtig godt sammen. En forventning jeg har til holdet, er at vi lærer at spille sammen som et hold og kende hinandens bevægelser, forklarer han.

Den individuelle forventning, er han heller ej i tvivl om:

– Min egen forventning er, uden tvivl, at blive fast mand på U-17-ligaholdet, afslutter Zjajo.

In this article