15-årig BIF-keeper fik U/19-debut i storsejr

Den 15-årige Brøndby-keeper, Simon Rossil, fik onsdag debut for klubbens U/19-mandskab, da han vogtede buret i de blågules pokalsejr på hele 17-0 ude mod Skovshoved.

Som i så mange andre af de første runder i pokalturneringerne var der klasseforskel, da Brøndbys U/19-hold onsdag slog Skovshoved i pokalturneringen. 15-årige Simon Rossil, der ellers er førsteårs-U/17’er, fik i sin debut på U/19-plan altså lov til at prøve kræfter med ældre og mere fysiske spillere, end han hidtil har været vant til, og selvom Rossil qua Brøndbys overlegenhed ikke havde det store at se til, var det en meget begejstret debutant, der kunne udtale sig til 3point.dk.

– Det var super fedt og meget lærerigt. Det er fedt at prøve kræfter med næsten voksne mennesker som 15-årig. Det er et helt andet niveau, sagde Simon Rossil, der er blevet udtaget til det nye U/16-landshold, til 3point.dk.

Den unge målvogter nyder at udvikle sig under det større pres på U/19-holdet, som har også har trænet med op til onsdagens pokalkamp.

– Når jeg spiller med mit eget hold (U/17, red.) er det højt niveau, men når man kommer op på U/19, bliver det hævet markant. Jeg har også trænet med U/19 de sidste to dage og det skal jeg også de kommende dage. For en 15-årig som mig, er det super fedt at få lov at komme derop og blive smadret igennem og løfte mit eget niveau.

I Brøndby IF’s første tre kampe i denne sæsons U/17 Liga er det dog den et år ældre Mads Hermansen, der har vogtet buret. Han har endnu ikke indkasseret mål.

In this article