18-årig målmand står foran mulig Superliga-debut

For anden uge i træk er 18-årige Oscar Hedvall udtaget til Silkeborg IF’s Superliga-trup

Til sidste rundes udebaneopgør mod SønderjyskE var den blot 18-årige Oscar Hedvall udtaget til Silkeborg IF’s Superliga-trup. Det blev desværre ikke til spilletid, men det kan muligvis ske lørdag, hvor Silkeborg hjemme tager imod de hvide fra Århus. Det kan lade sig gøre, da de sidste par kampes målmand, Jens Rinke er ude med et smæld i anklen og samtidig er Kristian Fæste fortsat skadet.
Oscar Hedvall er derfor pludseligt inde i varmen, og skal konkurrere om målmandsposten med rutinerede Thomas Nørgaard, der spillede de indledende kampe i sæsonen.

Om det bliver Nørgaard eller Hedvall, der starter mellem stængerne i lørdagens Superliga-kamp må tiden vise. Det vil dog ikke være første gang i denne sæson, at den 18-årige keeper stifter bekendtskab med seniorfodbold. Han har således optrådt for Silkeborgs reservehold i indeværende sæson.

I 2014 underskrev Hedvall en kontraktforlængelse med sin barndomsklub, som binder ham frem til næste sommer. Han har i Silkeborg taget hele vejen fra juniorrækkerne og nu op til Superligaen, og fået stor succes i både Silkeborg IF og på diverse ungdomslandshold, hvor han i alt har optrådt seks gange. Senest i marts måned i år, da U/18-landsholdet spillede 2-2 mod Ungarn.

In this article