18-årig SIF’er drømmer om Superligaen

Siden vinter har det 18-årige midtbanetalent, Mads Emil Madsen, et par gange om ugen trænet med hos Silkeborg IF’s ALKA Superliga-trup. Den unge SIF’er har dog stadig sin base omkring klubbens U/19 Liga-hold, men han føler samtidigt, at træningerne med førsteholdet giver ham en forhåbning om, at han til sommer kan opnå sit helt store mål, når tiden som ungdomsspiller er ovre.

– Jeg elsker at spille fodbold, og jeg håber at kunne komme til at leve af det en dag. Jeg arbejder hele tiden på at udvikle mig. På den måde kan jeg forhåbentlig opfylde mit ønske om at blive fuldtidsprofessionel, når jeg bliver seniorspiller næste sommer. Det har altid været en drengedrøm for mig, så det vil jeg arbejde meget hårdt for at opnå, fortæller Mads Emil Madsen til silkeborgif.com.

Mads Emil Madsen har i denne efterår været at finde på Silkeborg-bænken til hele fire ALKA Superliga-opgør, men den unge SIF’er har endnu sin førsteholdsdebut til gode.

– Det giver selvfølgelig en masse blod på tanden at være med inde omkring førsteholdet. Jeg ved på den måde, at hvis jeg arbejder hårdt nok, skal min ambition om at blive en fast del af førsteholdstruppen nok gå i opfyldelse. Det er min helt store drøm.

I kampen for at udleve drømmen og opfylde talentet gælder det dog samtidigt også om, at få skole og træning til at spille sammen. Det synes Mads Emil Madsen i fællesskab med SIFs A+-træner, Anders Veller, at have fået styr på, således at midtbanetalentet, der efter sommerferien begyndte i 3. G på Silkeborg Gymnasium, hvor han er en del af Silkeborg Fodbold College, har fået sin hverdag skemalagt, så han altid ved, om det er tid til lektier eller fodbold, og det giver ham ro.

– Der er ingen tvivl om, at det kræver en masse arbejde at jonglere med både gymnasiet og fodbolden. Heldigvis har vi fået tilrettelagt et fint forløb for mig, så jeg ikke forsømmer nogle af tingene, fortæller Mads Emil Madsen afslutningsvist til klubbens hjemmeside.

Lørdag spillede Mads Emil Madsen fuld tid på klubbens U/19 Liga-hold, der slog Vejle med 4-0.

In this article