AaB U/19 topper tabellen efter sejr over AGF

Lørdag tog AGF’s U/19-mandskab imod AaB, og her jagtede De Hvi’e fra Aarhus sæsonens første U/19 Liga-sejr i det fjerde forsøg. Modsat kunne aalborgenserne indtage førstepladsen, såfremt AGF’erne blev besejret.

U/19: AGF – AaB 1-3
0-1: Marko Ramkilde (28.)
1-1: Thomas Balle (57.)
1-2: Marco Ramkilde (69.)
2-2: Alexander Tved (90.)

Hjemmeholdet forsøgte sig med et aggressivt presspil i kampens indledning, og det var et træk, nordjyderne lige skulle vænne sig til. Fem minutter inde i opgøret lykkedes det dog gæsternes Wessam Abou Ali at komme fri, men chancen løb ud i sandet. I takt med at AGF-presset aftog, som kampen skred frem, fik AaB flere og flere chancer. Efter knap en halv times spil kom gæsterne da også foran, da Marco Ramkilde sendte et hjørnespark i netmaskerne.

Efter pausen iværksatte AGF’erne atter et højere pres, som nok engang rystede gæsterne. Godt og vel en time inde i opgøret faldt udligningen så, da Thomas Balle bragte balance i regnskabet. Scoringen fik AaB’erne i omdrejninger igen efter at være kommet passivt ud til anden halvleg, og qua en forbedret boldomgang satte gæsterne sig på kampen. Nordjydernes kontrol gav plads til Marco Ramkilde, der efter at være blevet sendt afsted i dybden af Wessam Abou Ali kunne sparke AaB på 2-1.

I AGF’s iver efter 2-2-målet blev der plads den anden vej til Alexander Tved, der til sidst i opgøret kunne lukke og slukke til 3-1. Med sejren spiller nordjyderne sig op på tabellens førsteplads, mens AGF’erne indtager sidstepladsen. Da de to hold er de eneste, der har spillet fire kampe, kan både Vejle, Lyngby, OB, Esbjerg og FC Midtjylland nå at indhente AaB.

In this article