AGF U/13 besejrede Dortmund og vandt bronze i Bonn

AGF U/13 vandt bronze. 

AGF’s talentfulde U/13-mandskab var i løbet af weekenden i Schweiz, hvor man deltog i en udlandsturnering. Efter sejre over blandt andre Club Brugge og Rapid Wien spillede holdet sig frem til semifinalen, hvor FC Köln var modstanderen. Den ordinære kamp endte uden scoringer, og afgørelsen skulle derfor falde på via fodboldenslotteri, straffespark. Efter 10. straffespark måtte de unge AGF-drengene se sig slået af tyskerne, der heller ikke på dette niveau kan tabe straffesparkskonkurrencer. AGF rejste sig dog på fænomenal vis, da man i bronzekampen mødte storklubben Borussia Dortmund, der blev besejret med 2-1.

Udover bronzen var der individuel hæder til Jonathan Hutters, der blev kåret til turneringens bedste målmand – en flot præstation, hvor det kun lykkedes for Dortmund at passere AGF-keeperen i åbent spil.

Slutstillingen:
1. FC Schalke 04
2. FC Köln
3. AGF
4. BvB Dortmund
5. Club Brügge
6. FC Basel
7. VfLWolfsburg
8. Rapid Wien
9. Aachen
10. Viktoria Plzen
11. Fortuna Bonn
12. MSV Duisburg
13. JSG Beuel u14
14. 1. FC Spich u14
15. CfB Ford-Niehl u14
16. SF Troisdorf 05 u14

In this article