Alexander Bah overrasket over U/20-landsholdsudtagelse

Embed from Getty Images

For 18-årige Alexander Bah er tilværelsen i 1. Division stadig ny, men alligevel er offensivspilleren mod egne forventninger udtaget til U/20-landsholdet.

Det stod ikke på forhånd skrevet i stjernerne, at Alexander Bah, der for blot halvanden måned siden skiftede Næsby BK ud med 1. Divisions øjeblikkelige førerhold HB Køge, allerede nu skulle udtages til U/20-landsholdet.

Kantspilleren har siden sit skifte til Køge fået spilletid i samtlige ni af holdets kampe, og her har teenageren tilmed klaret sig så godt, at han pludselig er blevet en del af Niels Frederiksens U/20-landsholdstrup. Udtagelsen havde Alexander Bah ikke set komme allerede nu.

– Det var selvfølgelig rigtig fedt at få at vide. Jeg havde ikke regnet med, at det ville gå så stærkt. Jeg blev lidt overrasket og utrolig glad. Jeg har fået en masse spilletid og tillid i HB Køge, og jeg kan mærke, at jeg har udviklet mig enormt meget, siger Bah til bold.dk.

Alexander Bah skal møde sine nye ungdomslandsholdskolleger, når han og resten af holdet i næste uge tager til Finland for at spille venskabskampe mod Finland og Sverige.

In this article