Brøndby IF forlænger med 16-årige Anton Hendriksen

Den 16-årige midtstopper, Anton Hendriksen, har nok engang overbevist sin klub, Brøndby IF, om, at han er værd at satse på. Således har defensivtalentet skrevet under på en to-årig forlængelse af sin kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2019.

Tilbage i april 2015 underskrev forsvarstalentet, som nogen måske vil kunne genkende blandt hovedpersonerne i DR’s program, Jeg vil være fodboldstjerne, sin første kontrakt med Vestegns-klubben. Siden er det endda blevet til optrædener for klubbens U/19 Liga-hold, og A+-træner i Brøndby IF, Bent Christensen Arensøe, er da også imponeret over Anton Hendriksens udvikling.

– Antons udvikling går i den rigtige retning. Sidste år spillede han med U/19-holdet, hvor han gjorde det fint, og så har han bygget yderligere på nogle af sine spidskompetencer, såsom det fremadrettede spil og sit forsvarsspil. Men det drejer sig også om de områder, hvor der er plads til forbedringer. Dér flytter han sig også, og den udvikling har overbevist os om, at vi skal holde fast i ham, fortæller Bent Christensen til brondby.com.

Anton Hendriksens nuværende træner på U/17 Liga-mandskabet, Frank Hjortebjerg, glæder sig ligeledes over, at samarbejdet fortsætter, og han roser derudover Hendriksen for at være en ledertype.

– Anton er en spiller, man sætter stor pris på. Han har altid haft hovedet godt skruet på, han har god forståelse for fællesskab og ikke mindst for, hvor det betyder at indgå på et hold. Han sætter altid holder før sig selv. Han er en leder og en god anfører, fordi man ved, hvor man har ham, og de andre spillere på holdet er trygge ved ham og glade for ham. Han er en Brøndby-spiller, lyder roserne fra U/17-cheftræneren i forbindelse med sin anførers forlængelse.

Anton Hendriksen var en del nye U/17-landshold ved første samling efter sommerferien i forbindelse med Internordisk Cup.

In this article