Brøndby U/19 rejste sig med format i Aalborg

Efter 2-4-nederlaget mod Lyngby senest, hentede Auri Skarbalius’ Brøndby-tropper en flot oprejsning i Aalborg med en 3-0-sejr.

U/19: AaB 0-3 Brøndby IF
0-1 Rezan Corlu (3)
0-2 Karl Appelt (17)
0-3 Oliver Carrara (63)

Ubesejrede AaB mod svingende Brøndby. Hvis man skulle give en kort præsentation af match-uppet lørdag eftermiddag på Hornevej i det østlige Aalborg, var det nok ikke helt skævt sat.

Derfor var der også lagt op til en tæt og jævnbyrdig forestilling, men sådan ville de blågule fra den københavnske vestegn det ikke. Brøndby satte sig tungt på opgøret, og gav AaB en tidlig scoring at gruble over. Rezan Corlu nettede allerede i kampens tredje minut til 1-0 for gæsterne.

Bedre blev det ikke for de bolsjestribede nordjyder godt ti minutter senere. Denne gang var det midtbanemanden Karl Appelt, der skrev sin signatur på en Brøndby-scoring ved at heade bolden ind bag Markus Iversen i AaB-målet.

Brøndby lignede et hold, der havde i sinde at blive de første til at nedlægge AaB i denne sæson. Brøndby-spillerne viste sig stærkest i størstedelen af de fysiske dueller og vandt markant flere andenbolde end AaB’erne. Mads Stefansens træf på overliggeren var det tætteste AaB kom på en scoring i første halvleg.

Anden halvleg kørte videre med samme melodi. Brøndby i kontrol og AaB halsende efter. Oliver Carrara punkterede endegyldigt kampen efter cirka en times spil med scoringen til 3-0.

AaB’s Mathias Johannesen modtog syv minutter efter Brøndby-scoringen sit andet gule kort. Derfor var der ikke andet at gøre end at køre kampen mod et slutfløjt. Brøndby-spillerne var tilfredse med den solide føring og AaB skulle bare sørge for ikke at tabe yderligere ansigt. 3-0 vandt Brøndby derfor.

Sejren bringer Brøndby op på fjerdepladsen med seks point for fire kampe, mens AaB trods nederlaget stadigvæk kan se tilbage på en god start. Nordjyderne indtager formelt set andenpladsen, men kun pga. dårligere målscore end Randers Freja.

In this article