Dolberg skiftet ind i smal Ajax-sejr

Embed from Getty Images

U/21-landsholdsaktuelle Kasper Dolberg, 18, blev skiftet ind, i øvrigt sammen med Lasse Schöne, i Ajax sejr imod Vitesse.

Kasper Dolberg fik tidligere på sæsonen debut med et mål og siden da har livet som Ajax-spiller kun gået én vej. Træner Peter Bosz har vist tillid til den blot 18-årige tidligere Silkeborg IF-angriber og Dolberg har typisk vist kvalitet når han har spillet.

Sammen med Lasse Schöne blev den unge angriber skiftet ind i sejren imod Vitesse. En sejr som blev sikret af Nick Viergevers mål. Senere i kampen blev Vitesse reduceret til ti mand, så derfor blev opgaven kun lettere og de to danskere og co. holdt stand og kørte en sejr hjem.

Dolberg, Schöne og Ajax ligger nummer tre i Æresdivisionen efter PSV og Nicolai Jørgensens Feyenoord, som topper ligaen. Feyenoord-danskeren fik forresten også scoret i weekendens kamp imod ADO Den Haag.

In this article