Esbjerg fB skriver kontrakt med 15-årige Mads Larsen

Embed from Getty Images

Tidligere på dagen offentliggjorde Esbjerg fB, at man har indgået en treårig kontrakt med U/17-spilleren Mads Larsen.

På trods af sin unge alder af kun de i dag fyldte 15 år er midtbanespilleren Mads Larsen allerede at finde på Esbjerg fBs U/17-hold. I dag fik han som bevis på sine gode præstationer for U/17-holdet tildelt den ungdomskontrakt, han længe havde drømt om.

“En kontrakt med EfB er det fedeste, man kan opnå, så den er jeg selvfølgelig glad for. I de næste tre år vil jeg udvikle mig og forsøge at blive en bedre fodboldspiller. Aftalen betyder, at jeg ud over at gå i eliteidrætsklasse kan tænke 100 procent på fodbold,” fortæller Mads Larsen i en pressemeddelelse.

Den nyudklækkede U/16-landsholdsspiller beskrives af EfBs ungdomselitechef som teknisk stærk, og han roses for sit gode blik for spillet.

Inden Mads Larsen kom til Esbjerg fB, havde han spillet for Andrup IF og Tarp B.

In this article