Esbjerg-talent efter første landskamp: Det er en sku en god følelse

Danmark U/16 vandt i dag med 3-2 over Ungarn, og kort efter slutfløjtet fangede D’ BOLD den danske kantspiller, Rasmus Rejnhold til en snak om at bære den rød/hvide trøje og repræsentere sit land.

Da Danmark for to dage siden besejrede Ungarn i den første af to testkampe, var det uden Esbjergs Rasmus Rejnhold på holdet, men i dagens kamp på Varde Stadion fik den unge vestjyde så endelig lov til at debutere for det danske U/16-landshold.

Og hvordan føles det egentligt at repræsentere sit land og spille på landsholdet? D’ BOLD spurgte Rasmus Rejnhold:

-Det er helt vildt dejligt, og det motiverer en, og så er det selvfølgelig også højt niveau, siger offensivspilleren til D’ BOLD og fortsætter:

Når man står til indmarch, og der bliver spillet nationalsangen, så er det sku en god følelse at stå og kigge ud på publikum.

Selve kampen var en blandet pose bolsjer for danskeren, som ikke var bleg for at udfordre sin direkte modstander og sætte den ungarske defensiv under pres:

I første halvleg var det lidt forvirrende, og jeg bruger mange af mine kræfter på min position og bare på at løbe frem og tilbage, hvor jeg så i anden halvleg får mere styr på min position og kan være mere med i spillet og bruge flere kræfter med bolden.  

Selv om det danske U/16-landshold blot har været samlet i få dage, har de allerede opbygget gode, indbyrdes relationer, fortæller Esbjerg-spilleren:

-Vi har et stærkt sammenhold, og vi er gode til at kommunikere og holde hinanden oppe.

In this article