FC Midtjylland forlænger Mads Døhr Thychosen

Tilbage i efteråret 2014 trak Mads Døhr Thychosen for første gang FC Midtjyllands trøje over hovedet. Nu har kantspilleren sat sin signatur på fem-årig fuldtidskontrakt som førsteårs seniorspiller i FC Midtjylland.

– Jeg er utrolig glad og stolt over at blive her i FC Midtjylland. Det er noget, jeg har kæmpet for, siden jeg kom til klubben for to år siden, så det er dejligt at få skrevet under og få lidt ro på den front, siger Mads Døhr Thychosen til FCM’s officielle hjemmeside.

Mads Døhr Thychosen er en del af den gyldne årgang 97, og han er ikke i tvivl om, hvorfor han vælger at blive i Herning:

– FC Midtjylland er det helt rigtige sted for mig at blive og udvikle mig som fodboldspiller. Det er et fantastisk træningsmiljø og et fantastisk hold, så jeg føler, at klubben har hele pakken, forklarer han til klubbens officielle hjemmeside.

Stolt sportsdirektør og akademichef
Underskriften har vakt  stor glæde bag hos klubbens sportsdirektør Claus Steinlein, der glæder sig over kontraktforlængelsen med det unge talent.

– Mads har udviklet sig positivt som fodboldspiller, så vi er glade for at have forlænget hans kontrakt her i FC Midtjylland. Hans spidskompetence ligger i hans vilje og hurtighed, så på den måde er han en rigtig spændende spiller, som vi glæder os til at videreudvikle, udtaler Steinlein til klubbens officielle hjemmeside.

Forlængelsen med Mads Døhr Thychosen er også en sejr for akademiet, hvor man glæder sig over, at det fortsat lykkes at producere og fastholde talentfulde spillere.

– Mads er en gennembrudsstærk kantspiller og har en utrolig commitment og vindermentalitet. Når kampene bølger frem og tilbage eller er lige på vippen, så træder Mads til med sin power, og her er hans gennembrudshidsighed helt afgørende, udtaler klubbens akademichef, Flemming Broe klubbens officielle hjemmeside.

Mads Døhr Thychosen fik debut for førsteholdet sidste år, da han blev skiftet ind på Brøndby Stadion.

In this article