FC Nordsjælland U/19 overvandt AGF-føring

FC Nordsjælland blev belønnet for vedholdenheden i angrebsspillet, og overvandt AGF’s tidlige føringsmål.

U/19: FC Nordsjælland 3-1 AGF
0-1 Kasper Lunding (24)
1-1 Martin Frese (43)
2-1 Martin Frese 58)
3-1 Viktor Lorentzen (82)

I kampen mellem FC Nordsjælland og AGF var det tigrene fra Farum, der sad på stort set alt spillet på Right To Dream Park. Alligevel var det GF’erne, som kom foran midtvejs i første halvleg.

AGF var sejrsløse inden de tog turen til Farum lørdag eftermiddag. Da de sad i bussen retur mod Aarhus, var der ikke lavet om på den statistik. Det til trods for, at Kasper Lunding efter 24 minutter kom alene igennem med FCN-målmand Peter Vindahl Jensen. AGF’eren noterede sig for sit andet sæsonmål ved at tage et træk uden om FCN-keeperen, og efterfølgende sparke bolden i kassen.

Det ændrede dog ikke på FC Nordsjællands tilgang til spillet. Stadig var det de tålmodige angrebsløsninger, der blev forsøgt. Det slog Farum-drengene forløsende kapital af kort før pausen. Martin Frese bankede et direkte frispark op i krogen af målet fra en position fra feltets halvbue.

Freses andet mål kom på baggrund af den ripost, som Kasper Kristensen i AGF-målet måtte give for at redde forsøget fra Andreas Olsen et kvarter inde i anden halvleg. 2-1 til FC Nordsjælland, der nu havde kampen lige, hvor de ville have den.

Med små ti minutter tilbage af opgøret kom AGF’s dommedag, da FCN kom på 3-1. Fremragende kombinationsspil ude foran feltet endte ud i et højt løft ind i feltet, hvor Victor Lorentzen kom løbende ind, og lagde bolden indover målstregen.

3-1 blev resultatet. AGF er fortsat sejrsløse, og ligger placeret sidst i tabellen med blot et point for de første fem kampe. FC Nordsjælland fik sæsonens anden sejr, og ligger nu nummer syv efter fire kampe.

In this article