FCK’ere imponerede for Danmark U/17

Kampens bedste: 
På den danske midtbane regerede FCK’eren Nikolas Nartey, der i sin femte U/17-landskamp havde styr på både offensivt og defensivt. Den fysiskebetonede 00’er imponerede med sin skarpe teknik, sin hårde tacklinger og lækre detaljer. Der var ikke meget, der gik forkert for Danmarks nummer 10, der spillede en forbilledlig kamp. Også Victor Jensen og Oliver Olsen var en stor oplevelse for danskerne.

Kampens uheldige: 
På et dansk hold, der generelt præsterede på et højt niveau uden mange fejl, var målscorer Victor Jensen meget uheldig, da han kort før pausen måtte se sit forsøg reddet af en skarp montenegrinsk keeper, sekunder efter at han var hoppet mod den modsatte side for at redde Christian Tues afslutning, der dog blev blokeret af en forsvarsspiller.

Kampens detalje:
2000 tilskuere til en U/17-landskamp i Nakskov er ganske enkelt imponerende. Og når det bliver krydret med god fodbold, solskin og en efterskole, der spiller stadion op med deres musiklinje og stortromme, så er tæt på alt perfekt. Specielt når kampen ender med dansk sejr.

In this article