FCM lejer svensk ombejlet talent i Manchester City

FC Midtjylland har lejet et 18-årigt talent i Manchester City, som ellers har været interessant for nogle af verdens største klubber.

Tilbage i september 2014 lejede FC Midtjylland Kristoffer Olsson fra engelske Arsenal i den daværende sæson. Det førte derefter til en forlængelse af lejekontrakten i et halvt år, hvorefter FCM valgte at købe spilleren. Nu forsøger de angiveligt at genleve den succes ved at leje den 18-årige svenske angriber, Zacharias Faour.

Midtjyderne har lejet den unge spiller indtil årsskiftet, og har allerede nu sikret sig en købsoption på spilleren.

– Jeg så Zacharias første gang, da han var 12 år gammel og spillede for Malmö FF, og sine ungdomsår har han været en af de bedste angribere, jeg har set i den årgang. Nu må vi se, hvor langt han er fra et superligaenivaeu, og hensigten er selvfølgelig at udvikle ham, siger rekrutteringschef i FC Midtjylland Lars Hallengreen til fcm.dk.

Og netop udviklingen er også hvad spilleren selv er ude efter i den danske klub.

– Jeg vil udvikle mig så meget som muligt med henblik på at spille på førsteholdet senere, for jeg har set dem spille, og jeg vil gerne være en del af det på sigt. Jeg har set Midtjylland, og jeg har hørt meget om FCM, og alt hvad jeg hører er godt. Og jeg tror, det er godt for min udvikling. Jeg tror på klubben, og de tror på mig, siger Zacharias Faour til klubbens hjemmeside.

Planen er at FCM vil forsøge at spille deres nye talent op på førsteholdet, men først skal han spilles ind via reserveholdet og FC Midtjyllands U/19-hold, hvor han skal være med til at hjælpe dem videre i dette års UEFA Youth League.

Manchester City hentede tidligere Zacharias til klubben foran næsen på topklubber som Chelsea FC, Real Madrid og Juventus.

In this article